上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.1k

回覆 48# 蛇貴妃 的帖子

嗰啲對手有無再約㗎?

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:37 發表 查看引用來源
對腳不得了,不過佢只係對套制服有興趣,又難約,過一排就不了了之
咁即係冇食過?😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 13:15 發表 查看引用來源

但開始時你係被迫同個單男去做

但心理上又會想點同老公交代

然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆.................個單男更加想
睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一個人身上, 當時我又已經做左人老婆,
我會寧死不屈囉, 你想點對我隨便你, 再差再壞o既結果我自己一個人承受,
都唔會將我o既婚姻同原本只應該俾老公一個人享用o既我呢個身體牽涉入去
唯一一個我會就範o既可能性, 就係如果我唔就範, 被進一步傷害o既果個人會係我老公
如果真係咁樣的話, 我會選擇被佢事後怪罪我誤解我拋棄我, 我都會用盡一切我用得著o既辦法去嘗試保護佢

然後再假設, 同呢個單男發生性行為係唯一o既出路,
既然都係要做, 咁就將佢做到最好, 亦係唯一一個增加對方事後打消傷害我老公o既可行方法
以我所知, 可以無套去插一個女性, 臨近高潮時再俾佢啜出o黎, 對方吞下佢o既精液再加個事後簫,
咁樣對男性而言係最至高無上o既享受, 所以如果個性行為係被迫的話, 我o既選擇亦係完全一樣
除非佢自己提出其他玩法, 而如果我服從o既話, 佢一定會兌現承諾放過我地

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
同樣嘅假設其實係好耐之前我都問過老婆,佢嘅答案同你一樣🤣

回覆 52# licklickson 的帖子

食過啦,試過就算😂

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:57 發表 查看引用來源
食過啦,試過就算😂
咁都好吖!對腳點正法?😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:38 發表 查看引用來源
嗰啲對手有無再約㗎?
絕大部份都係一次性
除左一個離職o既前supervisor, 口爆過好似係兩次, 一次吐一次吞, 後來都有上過床
因為同一條啫多含幾次熟絡左, 咪心思思想俾佢插吓睇吓係咩感覺囉

回覆 56# licklickson 的帖子

🤔️
好似戴祖儀咁囉,我啱啱IG掃到佢😂

回覆 57# 蛇貴妃 的帖子

咁插入去嘅感覺同想像差唔得遠?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 14:03 發表 查看引用來源

絕大部份都係一次性
除左一個離職o既前supervisor, 口爆過好似係兩次, 一次吐一次吞, 後來都有上過床
因為同一條啫多含幾次熟絡左, 咪心思思想俾佢插吓睇吓係咩感覺囉 ...
咁🐍🐍妳feel到啲咩出嚟?🥰😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆