好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
19  4.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:03 發表 查看引用來源

又如果係百分之百純屬假設, 我會順便假設埋個男人乾乾淨淨冇病冇痛,
然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆
但開始時你係被迫同個單男去做

但心理上又會想點同老公交代

然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆.................個單男更加想

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
咁我服侍, 我係個單男, 一定迫你繼續玩多幾次

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-12-13 18:32 發表 查看引用來源
我都會選擇帶套,咁我先可以同sl kiss
個口留比SL 專用 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住 ...
最佳的滅口方法, 係愛愛時女士坐上男士面要佢奶,
奶一陣後, 就坐住唔郁, 用個妹妹焗老佢...........

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:09 發表 查看引用來源

太快啦!

又係果句, 純假設, 點解同點樣發生都唔重要
只要係會發生o既話, 反正都已經做過囉, 我會幫你含最後一次, 懶有情趣咁事先綁住晒你d 手手腳腳同你口交
在你高潮要射果下, 一口咬斷你條啫
攞呢d 野要脅本 ...
咁就最玩盡D,

要佢嘗試多次想射時又被你停下, 佢D慾火會不斷提升,  一次硬過一次........
係佢極度充血下, 先一野咬斷, D血應該會直噴出黎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:41 發表 查看引用來源

其實我真係對啫啫十分之好奇囉
裡面冇骨頭, 變硬只係因為充血, 血係液體, 點解可以谷得入面會咁硬?
同埋如果真係o係一個男人扯晒旗o既時候扎佢一針, 會唔會d 血一條水柱咁射出o黎 ...
同充氣水泡原理一樣 , 水泡充滿氣後一樣會好硬,

就算D血唔係射出, 都會勁快速流出..........應該係壓力原理有關

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:41 發表 查看引用來源

其實我真係對啫啫十分之好奇囉
裡面冇骨頭, 變硬只係因為充血, 血係液體, 點解可以谷得入面會咁硬?
同埋如果真係o係一個男人扯晒旗o既時候扎佢一針, 會唔會d 血一條水柱咁射出o黎 ...
咁好奇........

有冇試過係男人好急尿時, 特登玩硬佢, 睇下佢痾唔痾得出...........

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 12:20 發表 查看引用來源

咁又冇, 但曾經好中意睇男人去廁所
踎o係人後面幫佢揸住等佢痾然後佢教我男人痾完之後點樣fing fing fing
覺得好新奇好好玩囉
但要個男人好急時先玩到

如果唔係太急, 我試過揸左一陣就硬左, 最後痾唔出

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 12:52 發表 查看引用來源

當然o架啦, 如果唔係你認為條友點解會就範俾我睇佢痾尿呢
當時係冇硬到, 不過痾完fing 完之後轉過身, 近距離望住條啫, 抬頭望望人, 又望望條啫
情不自禁咁又塞左入口 之後爆埋 ...
如果係睇一個普通朋痾尿, 可能仲刺激

例如 : 去行山朋友太急, 企埋草叢就痾, 冇意間比你見到, 突然間你頑皮起來..............

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 13:15 發表 查看引用來源

咪其實同你地差唔多!
一個男人, 會對女人個胸, 女人對腳, 同女人下體有興趣, 原因好大比例上係因為自己身上冇
(腳應該會有o既, 不過毛太多又粗糙唔好睇咁囉)
同樣地, 女人對自己身上冇o既器官感興趣亦非常之 ...
男人喜歡睇條女被自己攪到出晒水

女人應該都喜歡睇住男人 J 頭被玩到流晒口水

前往最後回覆