好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
19  4.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:32 發表 查看引用來源

唔多, 三兩個啫 但講明先 - 同業績冇關o既, 我果陣已經唔需要meet target, 至少唔係個人target 啦
純粹係興之所至卦, 任務已經完成心情輕鬆, 兩杯酒落肚講吓d 敏感話題之後特別有mood
而且都係自己單身o既時間, ...
咁係邊個食邊個?😬

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:37 發表 查看引用來源
對腳不得了,不過佢只係對套制服有興趣,又難約,過一排就不了了之
咁即係冇食過?😂

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:57 發表 查看引用來源
食過啦,試過就算😂
咁都好吖!對腳點正法?😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 14:05 發表 查看引用來源
🤔️
好似戴祖儀咁囉,我啱啱IG掃到佢😂
正喎!😉👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住 ...
咁有冇試過玩扮迫姦?😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 08:55 發表 查看引用來源

講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。
仲有扮乜嘢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 08:59 發表 查看引用來源

Not exactly 係強姦囉, 都係role play, 不過係果種有痛腳俾人捉住佢要咩service 都只能夠provide 果種
梗係扮啦,不過女嘅要扮到楚楚可憐先吸引!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 09:01 發表 查看引用來源

嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣
咁都幾正!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 09:20 發表 查看引用來源

吓... 本宮扮開tough 人喎 楚楚可憐o既話只會令隔離個賤人發出豬一樣o既笑聲囉
咁先有反差,所以先要扮吖嘛,同平時冇分別,咁邊駛扮!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:09 發表 查看引用來源

太快啦!

又係果句, 純假設, 點解同點樣發生都唔重要
只要係會發生o既話, 反正都已經做過囉, 我會幫你含最後一次, 懶有情趣咁事先綁住晒你d 手手腳腳同你口交
在你高潮要射果下, 一口咬斷你條啫
攞呢d 野要脅本 ...
咁凶狠!😱

前往最後回覆