好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
5  4.2k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
真心講寧願個男人帶套屌條女

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:08 發表 查看引用來源

有冇原因 ?
好難解釋俾你聽,如果我代入呢個場景,我直覺會想咁做。
應該咁樣講,我唔介意佢以前幫人環保吹,但同我一齊之後唔想佢做呢樣嘢。

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:51 發表 查看引用來源

我諗我明白你, 因為我都係選單男帶套自己條女
其實調返轉如果我係個單男都應該想咁做

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
同樣嘅假設其實係好耐之前我都問過老婆,佢嘅答案同你一樣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:16 發表 查看引用來源
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:56 發表 查看引用來源
仲有扮乜嘢?😉
嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣

附件

前往最後回覆