上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 13:42 發表 查看引用來源
咁又係!傾吓啲開心嘢好過啦!
梗係,我在另一個區同條鮮肉傾緊,所以我要閃人啦

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:44 發表 查看引用來源
希望你今次可以開餐啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 13:50 發表 查看引用來源
希望你今次可以開餐啦!😉
唔會諗咁多啦,傾得計再說

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:24 發表 查看引用來源
其實呢幾年無左呢d約食氣氛,經過左呢幾年咁多風風雨雨,好多人已經改變了生活習慣,多多少少人同人的信任已消失了
未喺呢度約過,反而以前交友app就多,都食得多。
不過隨年紀漸長,啲後生(18-28)嫌你老有代溝。差唔多年紀既(29-40)就開始收心養性,而且佢哋好難開口同你傾計溝通,防戒心重。

記得最癲係返返下工,個女仔話下晝屋企無人暗示,即刻扮約客狗衝出去。。。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:44 發表 查看引用來源
仲有邊個區可以玩呀,師姐

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:09 發表 查看引用來源

未喺呢度約過,反而以前交友app就多,都食得多。
不過隨年紀漸長,啲後生(18-28)嫌你老有代溝。差唔多年紀既(29-40)就開始收心養性,而且佢哋好難開口同你傾計溝通,防戒心重。

記得最癲係返返下工,個女仔話下晝屋企無人暗示, ...
我都試過師兄,haha,下午即刻sl,而家d後生真係有要求過左30就話老唔同你傾,反而以前好多鍾意成熟叔叔有安全感,18,22好耐無試過了,以前自己18,22果陣就都有食過18,22 ge

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:28 發表 查看引用來源
我都試過師兄,haha,下午即刻sl,而家d後生真係有要求過左30就話老唔同你傾,反而以前好多鍾意成熟叔叔有安全感,18,22好耐無試過了,以前自己18,22果陣就都有食過18,22 ge ...
但自己既18/22,淨係識狗衝,技術又差
勝在回氣快囉

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:33 發表 查看引用來源

但自己既18/22,淨係識狗衝,技術又差
勝在回氣快囉
所以有d中年叔叔都有市場,佢地成熟又洗得下錢,去酒店食過晚餐又有d浪漫氣氛

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:28 發表 查看引用來源
我都試過師兄,haha,下午即刻sl,而家d後生真係有要求過左30就話老唔同你傾,反而以前好多鍾意成熟叔叔有安全感,18,22好耐無試過了,以前自己18,22果陣就都有食過18,22 ge ...
無錯,成熟叔叔有安全感又會有d洗得起錢,起碼唔好第一次見就要去茶餐廳

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:55 發表 查看引用來源
唔會諗咁多啦,傾得計再說
女嘅都咁難搵食?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆