上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.1k

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:52 發表 查看引用來源

咁係贏識製造氣氛+有鈔能力😂
yes,嗰晚比佢執左我2Q,不過氣氛係好舒服

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:52 發表 查看引用來源
師姐識野,上左年紀就會識多d情趣,好似飲紅酒咁講氣氛情調慢慢歎,享受個過程,唔係話後生仔唔好,但後生仔可能就急色d,好似劈酒咁,快多,
無咩幾多妹妹仔識欣賞叔叔呢,可能係我遇唔到啦

其實唔一定18,22有d 3x keep得好 ...
交友app你應該可以搵到,不過要花多少少心機同時間

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:53 發表 查看引用來源
男人就係想聽你講一句:“好舒服”

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:54 發表 查看引用來源

男人就係想聽你講一句:“好舒服”
的確識搞氣氛會令人進入忘我境界,為所欲為大家都好易進入高潮

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:53 發表 查看引用來源

交友app你應該可以搵到,不過要花多少少心機同時間
應該唔係小小時間了,而家d交友app,要有質素d每傾一句都要比錢,免費果d app又多點數黨,sales,賣相賣片,愈黎愈難識

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:57 發表 查看引用來源
應該唔係小小時間了,而家d交友app,要有質素d每傾一句都要比錢,免費果d app又多點數黨,sales,賣相賣片,愈黎愈難識
所以都想知,而家啲人點搵食!😂

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:57 發表 查看引用來源
的確識搞氣氛會令人進入忘我境界,為所欲為大家都好易進入高潮
而家人大左反而想對手舒服左先,令佢主動搞番自己,想由頭錫到佢落腳趾尾再狂奶佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 14:58 發表 查看引用來源
所以都想知,而家啲人點搵食!😂
要搵d小鮮肉問下xp

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:53 發表 查看引用來源
呢啲後生仔比唔到!😬

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:59 發表 查看引用來源
要搵d小鮮肉問下xp
呢度又冇小鮮肉!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆