上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.0k

回覆 10# licklickson 的帖子

唔會無啦,邊度多女去邊度😂

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-14 15:10 發表 查看引用來源
唔會無啦,邊度多女去邊度😂
睇番係哩度識到都係10年前ge事,果陣百花齊放,好易識同食,而家哩度已死,搵到女長傾已經再買6合彩

發覺而家愈黎愈黎識同食,各交友軟件都難左,唔知而家d年青人興係邊搵食呢

唔興速食了, 現在食女文化只合單身狗
講真...傾計又想深夜; 培養感情又想情人可以過夜
花既時間多....已婚既吹下性幻想就得...仲邊搵到

加上交友軟件一堆, E 到更加唔洗諗啦

幻覺嚟😁到現在都係000

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-12-14 18:20 發表 查看引用來源
唔興速食了, 現在食女文化只合單身狗
講真...傾計又想深夜; 培養感情又想情人可以過夜
花既時間多....已婚既吹下性幻想就得...仲邊搵到

加上交友軟件一堆, E 到更加唔洗諗啦 ...
I agree with u,好掛住香討ge年代,大家岩傾岩feel就約出黎見下,岩咀形先下一步,純粹為身體享受,而家好多都唔知咩得罪佢,講兩句開場白就已經失蹤左,
睇番真係10年前精彩好多,當比錢約,好多18,9妹妹1000至千幾就可以約見,而家d妹妹淨係賣相同賣片賣舊衫都發達,多得d咁闊佬ge師兄🤣

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-14 18:24 發表 查看引用來源
幻覺嚟😁到現在都係000
可惜最出名果d未見過,好似miss36d咁到而家都記得佢,當年真係為佢犧牲唔小子孫

回覆 15# ericli1989107 的帖子

係呀,重點真係兩句唔夠就失蹤😂

回覆 16# ericli1989107 的帖子

最出名就未約到,好似office妹妹,但都有啲紅一陣嘅師姐,到真係見到面嗰陣時個心係狂跳㗎

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 09:24 發表 查看引用來源
最出名就未約到,好似office妹妹,但都有啲紅一陣嘅師姐,到真係見到面嗰陣時個心係狂跳㗎
咁係咪真係咁正?😉

回覆 19# licklickson 的帖子

有一個自稱32E,心諗都係講姐,影相都可以用角色技巧搭夠

傾咗陣又成功約到,到見面先知係真,餐飯都唔係好食得落,快啲拖佢去下場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆