上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.0k

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 09:35 發表 查看引用來源
有一個自稱32E,心諗都係講姐,影相都可以用角色技巧搭夠

傾咗陣又成功約到,到見面先知係真,餐飯都唔係好食得落,快啲拖佢去下場
咁正呀!之後有冇keep住約?

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 09:35 發表 查看引用來源

傾咗陣又成功約到,到見面先知係真,餐飯都唔係好食得落,快啲拖佢去下場
等師兄update與32E嘅戰事💪🏾👍🏾

回覆 21# licklickson 的帖子

同佢玩咗幾次,有一次同男朋友旅行前上我度過夜,臨走前話會同男朋友分手🤨

咪玩啦,沉咗對大家都唔好,所以之後都無再約

回覆 22# dttcalvin 的帖子

好多年前啦,依家佢嫁咗人喇

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 09:45 發表 查看引用來源
同佢玩咗幾次,有一次同男朋友旅行前上我度過夜,臨走前話會同男朋友分手🤨

咪玩啦,沉咗對大家都唔好,所以之後都無再約
仲過夜咁正呀!😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 09:24 發表 查看引用來源
最出名就未約到,好似office妹妹,但都有啲紅一陣嘅師姐,到真係見到面嗰陣時個心係狂跳㗎
例如邊個呀xp比d提示丫

引用:

32E好正喎,狗仔同女上好震撼,以前真係易d傾兩傾岩傾就肯出黎,而家可能多左兵,經貴左,所以兩句唔夠就唔彩你,供求問題,強烈要求引入外勞,xp,同埋講真年紀大左,真係唔係好知d年青人用咩搵食多
以前都約過一兩個肥妹仔,仲要好聽話,好令人回味

回覆 25# licklickson 的帖子

係呀,第二朝佢勁眼瞓咁上機

回覆 27# ericli1989107 的帖子

震撼㗎,我都係試過佢一個,女上時好似睇緊AV咁

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-15 10:04 發表 查看引用來源
32E好正喎,狗仔同女上好震撼,以前真係易d傾兩傾岩傾就肯出黎,而家可能多左兵,經貴左,所以兩句唔夠就唔彩你,供求問題,強烈要求引入外勞,xp,同埋講真年紀大左,真係唔係好知d年青人用咩搵食多
以前都約過一兩個肥妹仔, ...
師兄都食唔少喎!我都想知而家啲後生仔點搵食!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆