上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.0k

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:23 發表 查看引用來源
未啦,嗰陣時都唔做運動
果時淨係掛住同你做床上運動, 無時間做其他運動呀

回覆 60# licklickson 的帖子

唔係,一般港女身形,唔肥唔瘦

回覆 61# ericli1989107 的帖子

佢當時係度出過post, 分享佢嘅幻想

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:28 發表 查看引用來源
唔係,一般港女身形,唔肥唔瘦
咁而家肯定好fit啦!

回覆 64# licklickson 的帖子

佢有叫我去上佢堂,但我怕有反應😂

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:31 發表 查看引用來源
咁正!😬
咁之前同佢做係咪都好正?😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:31 發表 查看引用來源
預埋我一齊上啦xp,唔通係隻馬xp

回覆 66# licklickson 的帖子

好玩㗎,成日都會回味下

睇晒大家啲留言,以前真係百花齊放,呢度係,友台都係,以前上網識人都係放底個POST或者同人PM
小弟有幸當年係度識到對夫婦招單男,咁就成就咗人生第一次嘅threesome, 真係記一世。。
之後就係單獨單女方見面,可惜你哋移咗民,我哋唯一嘅聯絡WECHAT我都俾人封鎖咗,
如果你見到呢個POST就PM我啦(唔好意思騎劫咗)

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-12-15 16:18 發表 查看引用來源
睇晒大家啲留言,以前真係百花齊放,呢度係,友台都係,以前上網識人都係放底個POST或者同人PM
小弟有幸當年係度識到對夫婦招單男,咁就成就咗人生第一次嘅threesome, 真係記一世。。
之後就係單獨單女方見面,可惜你哋移咗民,我 ...
我曾經都係1個即晚即興約3p post度留言,好好彩咁比人抽中加埋wechat,個女仔把聲都幾好聽,可惜最後無膽無出到,佢地都係住港島區,希望佢地睇到都加番我啦,haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆