上一頁下一頁
發新話題

約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
176  17.0k

现代人比较玩得,見到各位師兄師姐,各自各精彩,真令人羡慕。👍👍👍

回覆 70# ericli1989107 的帖子

係呀,之前好多招人POST,真係抽獎咁抽,細個心口掛個勇字就出咗去見面,開房嘅全部佢哋搞掂,約係酒店大堂等同女方見咗面先,佢老公係房等,女方見面覺得無問題就可以同佢一齊上房

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-12-18 11:32 發表 查看引用來源
係呀,之前好多招人POST,真係抽獎咁抽,細個心口掛個勇字就出咗去見面,開房嘅全部佢哋搞掂,約係酒店大堂等同女方見咗面先,佢老公係房等,女方見面覺得無問題就可以同佢一齊上房 ...
咁師兄有冇上去?

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-14 11:38 發表 查看引用來源
斷斷續續玩引板都十幾年,PM過好多師姐,都好好彩約過幾個出去見面,亦都有下文,有啲仲keep到一段時間,就算再無玩,都一直有聯絡傾下計
我在2016&2018年有約過幾個師兄在朗豪坊見面,有一個仲keep左超過一年架

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 11:55 發表 查看引用來源
我在2016&2018年有約過幾個師兄在朗豪坊見面,有一個仲keep左超過一年架
其餘果幾個都有去做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 11:57 發表 查看引用來源
其餘果幾個都有去做?
唔會個個都有做,有啲純吹水,有出來玩過只三個🙇‍♀️

香港巳成個聖城咁啦,
無煙,無酒吧,無卡拉OK,無夜總會,
男人,上班下班,看電視,做gym,行山,行博物館,還有什麼?

這個悶蛋城市,真心攞命。

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 12:00 發表 查看引用來源
可以見到你,純吹......水都願啦

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 12:00 發表 查看引用來源
咁都係嘅!咁得果個有keep?

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2023-12-18 12:20 發表 查看引用來源
香港巳成個聖城咁啦,
無煙,無酒吧,無卡拉OK,無夜總會,
男人,上班下班,看電視,做gym,行山,行博物館,還有什麼?

這個悶蛋城市,真心攞命。 ...
可能有我哋唔知啫!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆