約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
5  17.2k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:24 發表 查看引用來源
其實呢幾年無左呢d約食氣氛,經過左呢幾年咁多風風雨雨,好多人已經改變了生活習慣,多多少少人同人的信任已消失了
未喺呢度約過,反而以前交友app就多,都食得多。
不過隨年紀漸長,啲後生(18-28)嫌你老有代溝。差唔多年紀既(29-40)就開始收心養性,而且佢哋好難開口同你傾計溝通,防戒心重。

記得最癲係返返下工,個女仔話下晝屋企無人暗示,即刻扮約客狗衝出去。。。

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:28 發表 查看引用來源
我都試過師兄,haha,下午即刻sl,而家d後生真係有要求過左30就話老唔同你傾,反而以前好多鍾意成熟叔叔有安全感,18,22好耐無試過了,以前自己18,22果陣就都有食過18,22 ge ...
但自己既18/22,淨係識狗衝,技術又差
勝在回氣快囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 14:45 發表 查看引用來源
咁都係,梗係搵返後生仔啦!
佢哋想搵後生model,1.8高靚仔
仲要六舊腹肌,又長又好技術😂

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:44 發表 查看引用來源
我同過一個30幾開住架車接我去遊車河,之後係尖東食左個晚餐後逛海濱長廊,行得有些累上左酒店房就同佢開波
咁係贏識製造氣氛+有鈔能力😂

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2023-12-18 14:52 發表 查看引用來源
師姐識野,上左年紀就會識多d情趣,好似飲紅酒咁講氣氛情調慢慢歎,享受個過程,唔係話後生仔唔好,但後生仔可能就急色d,好似劈酒咁,快多,
無咩幾多妹妹仔識欣賞叔叔呢,可能係我遇唔到啦

其實唔一定18,22有d 3x keep得好 ...
交友app你應該可以搵到,不過要花多少少心機同時間

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:53 發表 查看引用來源
yes,嗰晚比佢執左我2Q,不過氣氛係好舒服
男人就係想聽你講一句:“好舒服”

前往最後回覆