約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
26  17.0k

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 10:46 發表 查看引用來源
有啲都仲有聯絡,唔少都係人妻人母,有啲初熟,有啲反而越來越正
師兄你就好la,仲有野食

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:06 發表 查看引用來源
無啦
最想翻食嗰個依家三十尾,但外表近三十,以前係OL,依家跳pole dance,仲係yoga導師
咁d筋骨咪好柔軟可以做高難度花式喎xp

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:23 發表 查看引用來源
未啦,嗰陣時都唔做運動
果時淨係掛住同你做床上運動, 無時間做其他運動呀

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-15 11:31 發表 查看引用來源
佢有叫我去上佢堂,但我怕有反應😂
預埋我一齊上啦xp,唔通係隻馬xp

引用:
原帖由 rogerrpang 於 2023-12-15 16:18 發表 查看引用來源
睇晒大家啲留言,以前真係百花齊放,呢度係,友台都係,以前上網識人都係放底個POST或者同人PM
小弟有幸當年係度識到對夫婦招單男,咁就成就咗人生第一次嘅threesome, 真係記一世。。
之後就係單獨單女方見面,可惜你哋移咗民,我 ...
我曾經都係1個即晚即興約3p post度留言,好好彩咁比人抽中加埋wechat,個女仔把聲都幾好聽,可惜最後無膽無出到,佢地都係住港島區,希望佢地睇到都加番我啦,haha

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-17 13:08 發表 查看引用來源
我係呢度約過幾個師兄
果幾個師兄直頭要買6合彩啦,這些機會不是屬於我的,一個字,慘

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-18 08:52 發表 查看引用來源

曾經喺第二度約過一個,結果一屌就屌咗10幾年
師兄都好長情喎,哩度就小d以前香討熱鬧好多,都有唔少奇遇

引用:
原帖由 hunter72 於 2023-12-17 14:16 發表 查看引用來源
呢度只成功對上兩個。
頭先手痕睇下搵唔搵得番師兄ge一個post係關於一個叫m妹師姐,竟然搵得到,計番原來已經10年前,10年人事幾翻新,本身識m妹都見識過佢ge利害,可惜果陣年少無知,搞到最後不歡而散,而家諗番都好回味,如果再有機會試多一次,真係咩都制,可惜已經搵佢唔到,好想佢知我仲記得佢

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 12:00 發表 查看引用來源
唔會個個都有做,有啲純吹水,有出來玩過只三個🙇‍♀️
可以見到你,純吹......水都願啦

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:44 發表 查看引用來源
梗係,我在另一個區同條鮮肉傾緊,所以我要閃人啦
仲有邊個區可以玩呀,師姐

前往最後回覆