約過幾多師兄師姐?

收藏  |  訂閱
26  17.0k

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:09 發表 查看引用來源

未喺呢度約過,反而以前交友app就多,都食得多。
不過隨年紀漸長,啲後生(18-28)嫌你老有代溝。差唔多年紀既(29-40)就開始收心養性,而且佢哋好難開口同你傾計溝通,防戒心重。

記得最癲係返返下工,個女仔話下晝屋企無人暗示, ...
我都試過師兄,haha,下午即刻sl,而家d後生真係有要求過左30就話老唔同你傾,反而以前好多鍾意成熟叔叔有安全感,18,22好耐無試過了,以前自己18,22果陣就都有食過18,22 ge

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:40 發表 查看引用來源
所以有d中年叔叔都有市場,佢地成熟又洗得下錢,去酒店食過晚餐又有d浪漫氣氛
師姐識野,上左年紀就會識多d情趣,好似飲紅酒咁講氣氛情調慢慢歎,享受個過程,唔係話後生仔唔好,但後生仔可能就急色d,好似劈酒咁,快多,
無咩幾多妹妹仔識欣賞叔叔呢,可能係我遇唔到啦

其實唔一定18,22有d 3x keep得好皮膚白滑腳趾仔一粒粒又另一種風味, 人地話男人20幾就睇胸,30幾就睇腳

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:51 發表 查看引用來源

佢哋想搵後生model,1.8高靚仔
仲要六舊腹肌,又長又好技術😂
世事又往往邊有咁完美丫

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-18 14:53 發表 查看引用來源

交友app你應該可以搵到,不過要花多少少心機同時間
應該唔係小小時間了,而家d交友app,要有質素d每傾一句都要比錢,免費果d app又多點數黨,sales,賣相賣片,愈黎愈難識

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 14:57 發表 查看引用來源
的確識搞氣氛會令人進入忘我境界,為所欲為大家都好易進入高潮
而家人大左反而想對手舒服左先,令佢主動搞番自己,想由頭錫到佢落腳趾尾再狂奶佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 14:58 發表 查看引用來源
所以都想知,而家啲人點搵食!😂
要搵d小鮮肉問下xp

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-18 15:00 發表 查看引用來源
呢度又冇小鮮肉!😂
發現食得最多真係2x歲果段期間,姐係201x年果陣,可能202x d年青人心態唔同左

前往最後回覆