今晚女友跟 EX 去過夜

收藏  |  訂閱
36  16.6k

今晚女友跟 EX 去過夜

女友話今晚約左 EX 食飯, 好能好夜先返 ... 大家都係成年人, 明白的, 我就拎左盒安全套俾佢, 叫一定要戴套, 女友 "嗯" 一聲接過放落手袋
今晚女友果然話飲醉酒了, 要在外面過夜, 我只好提怇 "一定要戴套" ... 咁唯有明天見面再問問戰況啦

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-15 02:26 發表 查看引用來源
女友話今晚約左 EX 食飯, 好能好夜先返 ... 大家都係成年人, 明白的, 我就拎左盒安全套俾佢, 叫一定要戴套, 女友 "嗯" 一聲接過放落手袋
今晚女友果然話飲醉酒了, 要在外面過夜, 我只好提怇 "一定要戴套" ... 咁唯有 ...
師兄咁豁達

自己都有做嘅事, 無理由唔俾另一半做

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-15 02:42 發表 查看引用來源
明白事理
兩個都有共同觀念好難得

想嘅明示暗示提出, 大家明白就OK, 唔使收埋收埋, 反正大家好多野都玩過啦

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-15 02:26 發表 查看引用來源
今晚女友果然話飲醉酒了, 要在外面過夜, 我只好提怇 "一定要戴套" ... 咁唯有 ...
帶唔帶....無得查証

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-12-15 07:33 發表 查看引用來源
帶唔帶....無得查証
有得查,小心眼啲,到時數下盒嘢剩番幾多個就知有無用到。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-12-15 10:48 發表 查看引用來源

有得查,小心眼啲,到時數下盒嘢剩番幾多個就知有無用到。
有機會不是全程戴套 , 當射嗰時條仔除套內射。

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-15 02:42 發表 查看引用來源
大家坦白有共識,
總比互相估估吓來得好,讚。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-12-15 13:16 發表 查看引用來源

有機會不是全程戴套 , 當射嗰時條仔除套內射。
如果咁樣不如一開始就唔戴,射先除就已經好麻煩嘅事。
若個女嘅要佢戴,妳就射前除咗內射,變咗老強,個女仔一定反面。

前往最後回覆