上一頁下一頁
發新話題

想問大家後生時係師承邊個學識屌閪?

收藏  |  訂閱
81  7.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 14:37 發表 查看引用來源

姨姨想點玩其實都好多情況既,如果佢地係移民,都好想有人陪下,成間屋咁大,有人幫手壞左既野換下,已經係機會,我讀書時佢放工煮都係自己一個人同小朋友食,呢D情況係我果時黎講好普通,咁好似而家呢D天氣凍凍地,12月日子臨近Chri ...
獨守空房呢d少婦真是玩到欲擺不能,不過又要小心唔好搞到玩真感情,早日果單個少婦係的士度用刀捅死左個男人,大家都要好有戒心,唔好玩出火🔥

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 14:33 發表 查看引用來源

食姐姐都唔係高唔高招既,果時好似都係19~20左右,讀書時多D一齊玩一齊聚就有機會,喂,果時好明顯係高手食新手啦,係咪先?HAHA..... 姐姐好鐘意食D咩都唔識既新手架。 ...
姐姐食d乜都唔識新手,所以話識扮嘢會有驚喜

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 14:43 發表 查看引用來源
獨守空房呢d少婦真是玩到欲擺不能,不過又要小心唔好搞到玩真感情,早日果單個少婦係的士度用刀捅死左個男人,大家都要好有戒心,唔好玩出火🔥
尤其果d老公曾經在內地包二奶,佢地講明要報復個衰佬包二奶,成日撩人屌🤫

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 14:43 發表 查看引用來源
其實而家都有好多人移民,一家人移民,搵到錢果個留港工作,我果時就好興咁既模式,男既高薪無理由去外國先由低做起,咁家人就夠日子先拎個身份,小朋友就讀書,咁個人妻會係屋企平時整野食,但幾個月習慣晒D生活後,就會參加華人社會活動,果時我未有車,好多時都要坐巴士,但外國落雪真係凍到死,咁好多時大家守望相助,人妻車完自己小朋友,就會車我返學,咁樣其實果時識好多唔同既人妻少婦,你要咩都大把揀。
而且佢地真唔真感情,都好明白生活質素係來自老公,同D黎讀書既後生仔係生理上既滿足,情感上既投放既遮,分得好開。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 14:44 發表 查看引用來源
姐姐食d乜都唔識新手,所以話識扮嘢會有驚喜
我好記得果時我讀書,係讀書同打波,同朋友一齊出去健身,生活好簡單,後黎買左架二手車,係門口赤祼上身洗車,D阿太帶住小朋友經過,又或一個人參加活動完返黎,又可能開車經過都會同我打招呼,果時我都好掛住D住家湯,真係有湯水既男人係最幸福,果時我成班朋友好興去D auntie屋企食飯架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 15:40 發表 查看引用來源

我好記得果時我讀書,係讀書同打波,同朋友一齊出去健身,生活好簡單,後黎買左架二手車,係門口赤祼上身洗車,D阿太帶住小朋友經過,又或一個人參加活動完返黎,又可能開車經過都會同我打招呼,果時我都好掛住D住家湯,真係有湯水既男 ...
之後食埋auntie?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 15:37 發表 查看引用來源

其實而家都有好多人移民,一家人移民,搵到錢果個留港工作,我果時就好興咁既模式,男既高薪無理由去外國先由低做起,咁家人就夠日子先拎個身份,小朋友就讀書,咁個人妻會係屋企平時整野食,但幾個月習慣晒D生活後,就會參加華人社 ...
分得開就好,分唔到嘅用左真感情就出事,所以話情同慾分得開都是好事

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 15:37 發表 查看引用來源

其實而家都有好多人移民,一家人移民,搵到錢果個留港工作,我果時就好興咁既模式,男既高薪無理由去外國先由低做起,咁家人就夠日子先拎個身份,小朋友就讀書,咁個人妻會係屋企平時整野食,但幾個月習慣晒D生活後,就會參加華人社 ...
咁你即係食唔少啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-21 15:47 發表 查看引用來源
之後食埋auntie?😉
師兄,果時大把野食,你講既人妻少婦都只係一少部份,即俾你揀,你會揀同學,師姐,住係同區既house果D少婦,定還是華人活動時既其他人妻呢?應該咁講,貼番題,師承佢地會好過用食埋呢個字眼。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 16:21 發表 查看引用來源
分得開就好,分唔到嘅用左真感情就出事,所以話情同慾分得開都是好事
分得開,分得好開,試想下,個老公都係放大假先可以黎陪個人妻2星期,同個小朋友玩果10幾日,人妻都應該盡番本份,之後暑假好聖誕節好個老公返番香港,人妻佢地又變番一樣都係自己係異地過生活,佢地好有錢架,3層高既house一個女人同小朋友住喳喎,真心講壞燈好暖氣有問題好其實都好徬徨,唔係立心不良,大家都係同聲同氣都要幫啦。

果時我記得我都係租地方住,成個區既家家戶戶都識都會打招呼,咁你講你睇上人定人地睇中你都未知,而想唔想發展都係好自然又容易既事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆