上一頁下一頁
發新話題

想問大家後生時係師承邊個學識屌閪?

收藏  |  訂閱
81  7.7k

龍虎豹
咸帶

回覆 5# 肥富茶了室 的帖子

咁你條J嘅試金石係…?

屌閪o既o野唔需要自己學   
但倒有一個叫 Heather Brooke o既啟蒙人物, 早年成日睇佢d 片
未必係本宮人生中o既第一次睇咸片, 但可以算佢o既作品令我深深愛上o左俾男人口爆同吞精囉
點解會係佢, 因為首先佢外表幾討好, 其次係享受同中意幫人含果種表現好有女人味
俾男方射入口中同埋吞精時+吞精後o既笑容好有一種深愛對方o既感覺
冇記錯的話佢d 片中o既男主角好似就係佢老公, 佢d 吞精令人覺得佢覺得所愛o既人精液好好味咁
而且亦係佢d 咸片o既場景, 九成都係o係張床以外o既地方,
不知不覺接收o左果個隨時隨地都係可以幫男人含而唔係必須要先沖涼洗乾淨o既message   
到今時今日本宮都仲係行緊呢一套   

NB 1. 日本AV 我反而少接觸, 成長背景o既影響嘛, 由細到大老豆監我讀書都非常著重英語能力
習慣o左好多o野都係睇英文版, 包括上網

NB 2. 起初認識/ 接觸到佢同佢o既作品時仲未有戀愛經驗, 純粹係好奇同八卦,
然後到有男朋友開始拍拖, feel 到即將有人會可以同我有性行為時, 亦有開返佢d 片出o黎溫故知新
冇錯係impress 到當時o既男朋友點解本宮當時年紀毫無戀愛經驗就咁中意含,
但亦間接做成我o既第一次破處經驗一塌糊塗   因為本宮o既focus 就只有口交口交同埋口交

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-21 06:34 發表 查看引用來源
屌閪o既o野唔需要自己學   
但倒有一個叫 Heather Brooke o既啟蒙人物, 早年成日睇佢d 片
未必係本宮人生中o既第一次睇咸片, 但可以算佢o既作品令我深深愛上o左俾男人口爆同吞精囉
點解會係佢, 因為首先佢外表幾 ...
🐍🐍原來對睇咸片都咁有研究😂😂😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-12-20 19:18 發表 查看引用來源
咁你條J嘅試金石係…?
當年學生年代,係跟豬朋狗友輩去左叫g,比左個約40幾嘅姨姨,我全程被動瞓係度比佢騎係上面😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-20 18:59 發表 查看引用來源
妹妹仔都可以教你?😉
真係唔好講笑,真係學無前後,淫者為先。
呢家野,當年埋牙邊個技巧高,邊個lead住對方,就係教果個。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 10:44 發表 查看引用來源

真係唔好講笑,真係學無前後,淫者為先。
呢家野,當年埋牙邊個技巧高,邊個lead住對方,就係教果個。
估唔到妹妹仔都咁有經驗!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-21 10:45 發表 查看引用來源
估唔到妹妹仔都咁有經驗!😬
其實係姐姐又或人妻會多,佢地會有種照顧弟弟又或小朋友心態,當年遇過比我大既,即都唔一定大好多,例如我廿幾姐姐都只係大幾年,人妻只係大10年,而D妹妹仔只係後生我2,3年,但呢D年資可能係床上已好大分野。
而後生往往好快就火熱,年長D要多相處先燃得起多慾望慾火。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-20 18:59 發表 查看引用來源
即是你老婆早有經驗?
這個當然係啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-12-20 16:30 發表 查看引用來源
話時話,睇咸帶好大機會係做戲,此终係偷窺至係最自然。
𥄫到邊個真人騷?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆