上一頁下一頁
發新話題

想問大家後生時係師承邊個學識屌閪?

收藏  |  訂閱
81  7.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 16:44 發表 查看引用來源

師兄,果時大把野食,你講既人妻少婦都只係一少部份,即俾你揀,你會揀同學,師姐,住係同區既house果D少婦,定還是華人活動時既其他人妻呢?應該咁講,貼番題,師承佢地會好過用食埋呢個字眼。 ...
梗係邊個正食邊個!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 13:54 發表 查看引用來源
我孖子果對都比人玩得多,都墮得幾犀利🤭
最重要係堅真大奶😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-21 17:02 發表 查看引用來源
梗係邊個正食邊個!😬
其實我以前都提過,果時食,當然會揀同學又或師姐,人妻佢地後生都好,你首選唔會佢地架,雖然而家可能會講人妻正啊,人妻點樣點樣,但即使再正都唔會夠一齊玩一齊相處果班吸引。
但講啟蒙老師,人妻係會咩都同你試同你玩咁解遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 17:54 發表 查看引用來源

其實我以前都提過,果時食,當然會揀同學又或師姐,人妻佢地後生都好,你首選唔會佢地架,雖然而家可能會講人妻正啊,人妻點樣點樣,但即使再正都唔會夠一齊玩一齊相處果班吸引。
但講啟蒙老師,人妻係會咩都同你試同你玩咁解遮。 ...
咁都係嘅,後生果時未必會揀人妻!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-21 18:04 發表 查看引用來源
不過,太後生時,人妻反而睇唔會睇得上眼😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 14:33 發表 查看引用來源

食姐姐都唔係高唔高招既,果時好似都係19~20左右,讀書時多D一齊玩一齊聚就有機會,喂,果時好明顯係高手食新手啦,係咪先?HAHA..... 姐姐好鐘意食D咩都唔識既新手架。 ...
咁咪香蕉成熟時?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-21 18:04 發表 查看引用來源
人妻唔會首選,俾你你都唔會揀個有老公同有小朋友為第一選擇先,當然相處落覺得佢正另計,其實佢地好多都有d慘。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-12-21 18:59 發表 查看引用來源
咁咪香蕉成熟時?
我唔係好記得太戲,咁上下掛有部份,哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-22 01:05 發表 查看引用來源

人妻唔會首選,俾你你都唔會揀個有老公同有小朋友為第一選擇先,當然相處落覺得佢正另計,其實佢地好多都有d慘。
正路都係,不過有啲真係好正嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-22 07:02 發表 查看引用來源
正路都係,不過有啲真係好正嘅!
喺中學時期,嗰陣時都仲係年少無知,對於一啲俾人搞過嘅女,完全冇興趣,所以中學唯一一次短暫拍拖嘅對象都係處女。後尾出咗嚟做嘢見識多咗諗法都唔同咗,先至發覺又一定性經驗嘅女性真係好正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆