想問大家後生時係師承邊個學識屌閪?

收藏  |  訂閱
18  7.8k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 12:09 發表 查看引用來源
技巧就通常都係d40+姨姨比較好經驗,我通常遇到d年長姨姨會扮純情,比d姨姨帶住玩,會有意外驚喜🤭
咁古惑!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 12:24 發表 查看引用來源
有d姨姨中意做導師,所以要執生順應佢地而配合
佢哋鐘意主動騎上去?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-21 12:49 發表 查看引用來源
如果有d童顏巨乳師9就正到冇朋友😊
好大對木瓜!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 15:40 發表 查看引用來源

我好記得果時我讀書,係讀書同打波,同朋友一齊出去健身,生活好簡單,後黎買左架二手車,係門口赤祼上身洗車,D阿太帶住小朋友經過,又或一個人參加活動完返黎,又可能開車經過都會同我打招呼,果時我都好掛住D住家湯,真係有湯水既男 ...
之後食埋auntie?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 15:37 發表 查看引用來源

其實而家都有好多人移民,一家人移民,搵到錢果個留港工作,我果時就好興咁既模式,男既高薪無理由去外國先由低做起,咁家人就夠日子先拎個身份,小朋友就讀書,咁個人妻會係屋企平時整野食,但幾個月習慣晒D生活後,就會參加華人社 ...
咁你即係食唔少啦!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 16:44 發表 查看引用來源

師兄,果時大把野食,你講既人妻少婦都只係一少部份,即俾你揀,你會揀同學,師姐,住係同區既house果D少婦,定還是華人活動時既其他人妻呢?應該咁講,貼番題,師承佢地會好過用食埋呢個字眼。 ...
梗係邊個正食邊個!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-21 17:54 發表 查看引用來源

其實我以前都提過,果時食,當然會揀同學又或師姐,人妻佢地後生都好,你首選唔會佢地架,雖然而家可能會講人妻正啊,人妻點樣點樣,但即使再正都唔會夠一齊玩一齊相處果班吸引。
但講啟蒙老師,人妻係會咩都同你試同你玩咁解遮。 ...
咁都係嘅,後生果時未必會揀人妻!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-22 01:05 發表 查看引用來源

人妻唔會首選,俾你你都唔會揀個有老公同有小朋友為第一選擇先,當然相處落覺得佢正另計,其實佢地好多都有d慘。
正路都係,不過有啲真係好正嘅!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-22 10:56 發表 查看引用來源

都有既,但後生時你有機會遇到人妻都好,你會同人傾都只會傾某某同學某某女生點正點正。
好少會講: 係啊,住我果區阿Alex既老婆好正,佢平時都一個人湊小朋友,之後好得閒剩係做spa同美容,唔食走寶。 ...
如果咁正都會想食!😬

前往最後回覆