上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意點樣玩女友對波?

收藏  |  訂閱
80  16.2k

大家鍾意點樣玩女友對波?

我比較鍾意從後伸手响前面搓對波,又用手指玩佢乳頭,一邊錫佢耳仔。等佢粒乳頭開始凸,就轉去佢前面用條脷舐潑弄佢粒乳頭,再啜下佢,咁就會完全凸起晒,好Q正!

回覆 1# 歌舞技町 的帖子

同ching 一樣,我都喜歡這樣!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-20 15:45 發表 查看引用來源
我比較鍾意從後伸手响前面搓對波,又用手指玩佢乳頭,一邊錫佢耳仔。等佢粒乳頭開始凸,就轉去佢前面用條脷舐潑弄佢粒乳頭,再啜下佢,咁就會完全凸起晒,好Q正! ...
玩到佢扯lin旗,用衣夾夾佢lin lin🤭

從後揸,感覺特別大 。。。

我又係鍾意咁喎, 原來好多同路人

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-20 16:26 發表 查看引用來源
尤其玩狗仔式

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-20 15:45 發表 查看引用來源
我比較鍾意從後伸手响前面搓對波,又用手指玩佢乳頭,一邊錫佢耳仔。等佢粒乳頭開始凸,就轉去佢前面用條脷舐潑弄佢粒乳頭,再啜下佢,咁就會完全凸起晒,好Q正! ...
我like從後揸同埋搓佢兩粒LINLIN😍😍😍

回覆 1# 歌舞技町 的帖子

搵人同一時間雙邊啜佢奶

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-20 16:26 發表 查看引用來源
而且從後渣係順手D,無論糸渣波或者玩乳頭。我亦鍾意從後拉高女友個bra,或者小背心,然後再玩對波。如果女友著住校服,我就先隔住校服從後伸手渣對波。😋

引用:
喺屋企或者喺間房度點玩都冇所謂啦,我講嘅係通常喺街度,通常喺扶手電梯佢企我前面背向我,跟住我會從後將對手擺喺去東西半球,摸佢或者拍打佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆