上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意點樣玩女友對波?

收藏  |  訂閱
80  16.2k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-20 19:28 發表 查看引用來源

而且從後渣係順手D,無論糸渣波或者玩乳頭。我亦鍾意從後拉高女友個bra,或者小背心,然後再玩對波。如果女友著住校服,我就先隔住校服從後伸手渣對波。😋 ...
亦試過揸到上癮 有時條女連bra都唔戴 趁條街/喺公園一無人就摷入去揸 揸到佢下面都濕哂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-21 10:40 發表 查看引用來源

喺屋企或者喺間房度點玩都冇所謂啦,我講嘅係通常喺街度,通常喺扶手電梯佢企我前面背向我,跟住我會從後將對手擺喺去東西半球,摸佢或者拍打佢。 ...
如果係外面,試過响公園,女友背向我,坐我大髀,佢著住類似水手裝嘅校服,我從後由佢條腰伸手入校服入面隔住胸圍渣佢對波,然後响校服入面拉高佢個胸圍,直接玩佢對波,外面D人完全睇唔倒我對手做緊乜😋

最鐘意係同班麻甩佬friend岀嚟時,趁佢地唔圍意就從後大力揸對波

伸手入老婆件衫入邊,玩衰婆嘅奶黃包。

可以踢嗎?

想問下有無師兄遇過女士左右波大細明顯不對稱

引用:
原帖由 88yes 於 2023-12-23 19:15 發表 查看引用來源
想問下有無師兄遇過女士左右波大細明顯不對稱
有聽過話係,左面個波近心臟,所以會大少少

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-20 15:45 發表 查看引用來源
我比較鍾意從後伸手响前面搓對波,又用手指玩佢乳頭,一邊錫佢耳仔。等佢粒乳頭開始凸,就轉去佢前面用條脷舐潑弄佢粒乳頭,再啜下佢,咁就會完全凸起晒,好Q正! ...
企係後面玩條女對波,一路頂佢個pat

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-21 16:44 發表 查看引用來源

如果係外面,試過响公園,女友背向我,坐我大髀,佢著住類似水手裝嘅校服,我從後由佢條腰伸手入校服入面隔住胸圍渣佢對波,然後响校服入面拉高佢個胸圍,直接玩佢對波,外面D人完全睇唔倒我對手做緊乜😋 ...
呢d校服就好方便,又唔洗除曬,又可著校服黎玩,

啲男人好中意從後熊抱揸波~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆