上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意點樣玩女友對波?

收藏  |  訂閱
80  16.2k

回覆 30# 歌舞技町 的帖子

將老婆件舊校服,剪到變情趣學生服。  開胸露南半球。。。

通常都咀到落左床先玩對波波,好多時都係舔完錫完,再慢慢打圈,硬哂先再啜

引用:
原帖由 離火 於 2023-12-28 11:16 發表 查看引用來源
通常都咀到落左床先玩對波波,好多時都係舔完錫完,再慢慢打圈,硬哂先再啜
我都like壓住條女响床,捲起佢件衫,再拉高佢個bra黎玩佢對波,我會先用雙手搓下佢對波,欣賞下,用手指潑下粒乳頭,等佢兩粒乳頭微微凸起,然後就渣住對波,用條俐瀬下粒乳頭,再啜落去,咁樣一邊玩一邊睇住條女嘅表情好Q正!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 09:39 發表 查看引用來源

系呀! 咁樣伸入去渣佢對波好鬼正!

另外,連身裙校服都正,貼身,從校服外可以睇倒波型,學生妹通常著簡單綿質bra,冇加pad,所以就算隔住校服渣波都feel到對波嘅彈性,連乳頭都feel到好正! ...
冇錯,如果個學生妹大波D,成個波型SHOW曬出黎,真係C兄話齋個綿質bra薄薄地,有時學生妹豬粒LIN都若隱若現

左右比例
左1右3
引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-27 10:05 發表 查看引用來源

同意你講法,只有人做嘅先至係大細一樣

引用:
原帖由 88yes 於 2023-12-28 18:38 發表 查看引用來源
左右比例
左1右3

差咁遠,似係假波做得好差咁。

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-22 09:48 發表 查看引用來源
最鐘意係同班麻甩佬friend岀嚟時,趁佢地唔圍意就從後大力揸對波
下一步要揸到佢有反應飛釘,再有意無意離開一陣畀班麻甩佬視姦佢對波同𥄫佢條樓屌裙底底⋯⋯

回覆 37# HKABC135 的帖子

唔止咁啦,我有班friend平時都幾咸濕,我老婆見親佢地都有意無意間比佢地抽水,好多時玩到攬頭攬頸,打佢籮柚佢都係笑住同人玩

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 15:53 發表 查看引用來源
唔止咁啦,我有班friend平時都幾咸濕,我老婆見親佢地都有意無意間比佢地抽水,好多時玩到攬頭攬頸,打佢籮柚佢都係笑住同人玩
有時有呢d咸濕fd都幾過癮,睇住佢地點樣抽自己女人水,不過要識玩太過狼死就無癮

引用:
原帖由 HKABC135 於 2023-12-29 12:40 發表 查看引用來源

下一步要揸到佢有反應飛釘,再有意無意離開一陣畀班麻甩佬視姦佢對波同𥄫佢條樓屌裙底底⋯⋯
囡囡著條摟屌裙,九成可以引死人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆