上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意點樣玩女友對波?

收藏  |  訂閱
80  16.2k

回覆 39# li2008 的帖子

係呀,呢班玩得熟啲,加上老婆又唔介意咪大家玩得開心囉,試過有一次又係同呢班friend玩,不過嗰次仲多左幾個新朋友仔,佢哋見班友同我老婆琴得癲,佢哋又想玩埋一份,初頭都好地地,不過越玩越過分,有條友直接從後揭起晒老婆條裙,成個pat比咁多個男人睇晒,佢就嬲啦,搞到氣氛勁尷尬

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 19:56 發表 查看引用來源
係呀,呢班玩得熟啲,加上老婆又唔介意咪大家玩得開心囉,試過有一次又係同呢班friend玩,不過嗰次仲多左幾個新朋友仔,佢哋見班友同我老婆琴得癲,佢哋又想玩埋一份,初頭都好地地,不過越玩越過分,有條友直接從後揭起晒老婆條裙,成個 ...
玩出火,攪出大頭佛,經常發生啦😱🙄😱

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 19:56 發表 查看引用來源
係呀,呢班玩得熟啲,加上老婆又唔介意咪大家玩得開心囉,試過有一次又係同呢班friend玩,不過嗰次仲多左幾個新朋友仔,佢哋見班友同我老婆琴得癲,佢哋又想玩埋一份,初頭都好地地,不過越玩越過分,有條友直接從後揭起晒老婆條裙,成個 ...
呢D咪唔識做囉,呢D之後一定尷尬尬咁靜曬,最後大家係到飲悶酒😶😶,不過都係同熟人玩好D,又放心又識玩,我個人經驗唱果時歌攬頭攬頸,唱得興起搭下膊頭隻手掃下個波,從後攬住,一路唱一路磨下,或啫坐係2個FD中間玩下電話近距離欣賞對波之餘又可以食下波餅,隻手放係後面又可以摸下個籮柚咁,又唔狼死,又玩得過癮

引用:
原帖由 li2008 於 2023-12-29 23:06 發表 查看引用來源
呢D咪唔識做囉,呢D之後一定尷尷尬尬咁靜曬,最後大家係到飲悶酒😶😶,不過都係同熟人玩好D,又放心又識玩,我個人經驗唱果時歌攬頭攬頸,唱得興起搭下膊頭隻手掃下個波,從後攬住,一路唱一路磨下,或啫坐係2個F ...
師兄咁樣玩過?😉

回覆 43# li2008 的帖子

其實嗰班friend平時抽我老婆水都會打佢籮柚,玩得興起會從後揸佢波,我老婆都預咗佢哋咁玩,佢又ok嘅,係嗰幾個第一次見就咁狼死,搞到佢覺得自己似雞先至咁大反應啫

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-29 23:08 發表 查看引用來源
師兄咁樣玩過?😉
你話呢😎😎😎

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 23:16 發表 查看引用來源
其實嗰班friend平時抽我老婆水都會打佢籮柚,玩得興起會從後揸佢波,我老婆都預咗佢哋咁玩,佢又ok嘅,係嗰幾個第一次見就咁狼死,搞到佢覺得自己似雞先至咁大反應啫 ...
第一次就狼死咁唔識做,做壞規矩搞到冇得玩🤦‍♂️🤦‍♂️,我FD又係好鐘意係我女人唱緊果陣從後攬住我女人之後揸住佢對波

引用:
原帖由 li2008 於 2023-12-29 23:06 發表 查看引用來源
呢D咪唔識做囉,呢D之後一定尷尷尬尬咁靜曬,最後大家係到飲悶酒😶😶,不過都係同熟人玩好D,又放心又識玩,我個人經驗唱果時歌攬頭攬頸,唱得興起搭下膊頭隻手掃下個波,從後攬住,一路唱一路磨下,或啫坐係2個F ...
最緊要知道對couple乜料想點玩;過咗紅線攪到要散場、或有人入醫院、惹官非就無謂。
條女肯跟著音樂、氣氛、酒精嘅節奏一路唱歌一路畀你從後㩜著磨、又無抗拒畀你上上下下咁又掃又摸,咁好明顯大家都玩得開心。師兄長揸長有之餘仲可能有下文一齊去食宵夜🤤;人妻或人哋條女又可以証明自己既吸引力可以隨時揀嘢食😋;有鋪淫妻癮嘅就梗加開心,鍾意enjoy睇吓自己條女或老婆有幾索有幾淫又得,又或者幾時得閒鍾意參予吓又得…😏

引用:
原帖由 HKABC135 於 2023-12-30 01:24 發表 查看引用來源

最緊要知道對couple乜料想點玩;過咗紅線攪到要散場、或有人入醫院、惹官非就無謂。
條女肯跟著音樂、氣氛、酒精嘅節奏一路唱歌一路畀你從後㩜著磨、又無抗拒畀你上上下下咁又掃又摸,咁好明顯大家都玩得開心。師兄長揸 ...
冇錯,睇住班咸濕fd,猴擒個樣都幾好笑架,但都要雙方配合先好玩,女方都要享受先得唔係就冇謂,
好似c兄話齋識跟住音樂同個節奏黎玩大家都開心
我女人玩到有mood果陣同班fd,攬頭攬頸黐到實,班fd又可以上下其手過曬癮

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 11:56 發表 查看引用來源

我都like壓住條女响床,捲起佢件衫,再拉高佢個bra黎玩佢對波,我會先用雙手搓下佢對波,欣賞下,用手指潑下粒乳頭,等佢兩粒乳頭微微凸起,然後就渣住對波,用條俐瀬下粒乳頭,再啜落去,咁樣一邊玩一邊睇住條女嘅表情好Q正! ...
你提一提我都試過
條女著冬季校服
除左面裙,多數咪得番件世衫既
解開D鈕就拉低個bra玩對波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆