上一頁下一頁
發新話題

大家鍾意點樣玩女友對波?

收藏  |  訂閱
80  16.2k

回覆 49# li2008 的帖子

最正係我老婆預咗比佢地抽水,班friend又唔知佢底線,又想試又要驚

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 14:20 發表 查看引用來源
最正係我老婆預咗比佢地抽水,班friend又唔知佢底線,又想試又要驚
呢個feel好明白,一開始我班fd都係咁,開頭都就住就住咁玩,係食下波餅攬下腰佢地已經high到爆,依家玩到熟曬一見面就攬頭攬頸,我班咸濕fd最鍾意玩扭扭樂,光明正大咁身體接觸,到我女人生日個個扮曬野咁話要送飛吻比我女人,個個錫住面咁影相,依家出親黎玩班fd都滿載而歸

引用:
原帖由 li2008 於 2023-12-30 14:35 發表 查看引用來源
呢個feel好明白,一開始我班fd都係咁,開頭都就住就住咁玩,係食下波餅攬下腰佢地已經high到爆,依家玩到熟曬一見面就攬頭攬頸,我班咸濕fd最鍾意玩扭扭樂,光明正大咁身體接觸,到我女人生日個個扮曬野咁話要送飛吻比我女人,個個 ...
師兄你一定好多老友

回覆 52# li2008 的帖子

你老婆都enjoy比你班friend抽水?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 14:52 發表 查看引用來源
師兄你一定好多老友
都唔係嘅,玩得嘅都係好熟同放心先咁玩

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 14:54 發表 查看引用來源
你老婆都enjoy比你班friend抽水?
唔enjoy都唔會玩咁耐,個衰婆有時係街玩返我班fd轉頭,基本咪請人食下波餅,或者Q住人地隻手黎行,班fd到依家都係比佢玩到暈曬浪

我老婆而家都係進化到鐘意玩引人,嗰班friend有時會帶多啲我地唔識嘅,我老婆就特登唔比佢地掂,但係比識嗰班就點摷都得

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 15:18 發表 查看引用來源
我老婆而家都係進化到鐘意玩引人,嗰班friend有時會帶多啲我地唔識嘅,我老婆就特登唔比佢地掂,但係比識嗰班就點摷都得
我女人都有咁玩過,但怕出事玩過幾次之後就冇玩,同呀嫂一樣同熟果班真係點比佢地摷都得,不過啱啱聖誕節去班fd搞嘅party,我女人著住套聖誕女郎裝去,去到人唔多十零個左右連埋我同我女人,連埋我女人就4條女,但個個都戰鬥格
去到班男人緊係視姦班女啦,開頭緊係正正經經啦,飲左2杯大家就黎料,個個都借d意抽水,我又唔係跟得足,但望親我女人佢都比仔圍住兼且同人攬頭攬頸緊
到咁上下所有女都比班仔左右夾擊,都係果d攬下腰,搭下膊頭,掃下個pat呀,個波呀之類

我地就好睇有冇其他女人喺度嘅,如果有其他女人,大家都好正經嘅,費事比人閒言閒語,不過當淨返佢一個女人嘅時候就乜都玩齊啦

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 15:46 發表 查看引用來源
我地就好睇有冇其他女人喺度嘅,如果有其他女人,大家都好正經嘅,費事比人閒言閒語,不過當淨返佢一個女人嘅時候就乜都玩齊啦
咁一定,不過果日大家又飲左酒又個個都咁玩,咪叫做投入d,得返熟人係到緊係點摷都得啦,果日大部份都走曬去下場,淨底果d都醉曬瞓左係到,我班fd即刻忍唔住將我女人件上衣除左黎玩佢對波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆