身痕座

收藏  |  訂閱
4  2.4k

身痕座

都去過幾次,聽師兄講技師會主動撩你起機。我去幾次都係輪牌,得1-2個有起機。琴晚諗住起最後個技師話佢唔做,可以叫其他做嘅人,不過收200,我冇叫。另外琴日佢竟然冇熱水,我去水療都10幾年,第一次話冇熱水的,佢話中午已經開始冇,但係我5點去到又有熱水沖涼。大佬好心如果真係中午已經冇熱水你唔好開門做生意,做完推油冇熱水沖涼點搞,好彩琴晚冇起到機,如果唔係都唔知點搞,我都係冇沖涼著衫走人。差評,以後不想再去。
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-12-20 22:48

引用:
原帖由 as456566 於 2023-12-20 17:11 發表 查看引用來源
都去過幾次,聽師兄講技師會主動撩你起機。我去幾次都係輪牌,得1-2個有起機。琴晚諗住起最後個技師話佢唔做,可以叫其他做嘅人,不過收200,我冇叫。另外琴日佢竟然冇熱水,我去水療都10幾年,第一次話冇熱水的,佢話中午已經開始冇 ...
我尋日星期二都有去
大約四點幾到
當時有熱水沖涼

我下次拿鎖匙的時候
要問下佢有冇熱水先入去

鬼鼠呢樣野
真係唔係個個都做

如果你按完再搵個專做呢樣收200
好似唔係好抵
同埋邊有得咁樣架
佢點安排呢

我之前試過
按摩連鬼鼠:200

引用:
原帖由 as456566 於 2023-12-20 17:11 發表 查看引用來源
都去過幾次,聽師兄講技師會主動撩你起機。我去幾次都係輪牌,得1-2個有起機。琴晚諗住起最後個技師話佢唔做,可以叫其他做嘅人,不過收200,我冇叫。另外琴日佢竟然冇熱水,我去水療都10幾年,第一次話冇熱水的,佢話中午已經開始冇 ...
呢個天氣無熱水沖涼好難攪下😅其實正骨水黎講個場都算OK方便,不過價錢又唔算平!

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-20 22:47 發表 查看引用來源
我尋日星期二都有去
大約四點幾到
當時有熱水沖涼

我下次拿鎖匙的時候
要問下佢有冇熱水先入去

鬼鼠呢樣野
真係唔係個個都做

如果你按完再搵個專做呢樣收200
好似唔係好抵
同埋邊有得咁樣架
佢點安排呢

...
我都試過係200

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-21 05:51 發表 查看引用來源
呢個天氣無熱水沖涼好難攪下😅其實正骨水黎講個場都算OK方便,不過價錢又唔算平!
價錢我覺得ok吧,198精油保健

前往最後回覆