咸記爭客,好多G可直插

收藏  |  訂閱
12  7.6k

咸記爭客,好多G可直插

咸記百G齊放,G多客都多,妓評好多,G多竟爭大,好多做妓秤口中直插(即環保.真軍,中出)

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-12-26 07:15 發表 查看引用來源
咸記百G齊放,G多客都多,妓評好多,G多竟爭大,好多做妓秤口中直插(即環保.真軍,中出)
我的女神大白鯊

可以中出,怪唔得依排多咗好多愛滋患者

引用:
原帖由 noel2046 於 2024-1-9 12:04 發表 查看引用來源
可以中出,怪唔得依排多咗好多愛滋患者
本季
(二零二三年七月至九月)
累積個案
愛滋病
病毒感染
愛滋病愛滋病
病毒感染
愛滋病
1. 性別
    男

9,792

2,045

女

2,151

2. 種族
    華裔

8,323

1,907

非華裔

3,198

不詳

3. 傳染途徑
    異性性接觸

3,832

1,241

同性性接觸

4,989

雙性性接觸

注射毒品人士

輸入血液/血製品

母嬰傳播

不詳

1,906

4. 總計

11,943

2,469

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-1-10 05:49 發表 查看引用來源
本季
(二零二三年七月至九月)累積個案愛滋病
病毒感染愛滋病愛滋病
病毒感染愛滋病1. 性別        男92239,7922,045    女2152,1514242. 種族        華裔73228,3231,907    非華裔2063,198562    不詳20042203. 傳 ...
全H K女爱滋都係29個,直插個件有.你咪好采

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-1-10 05:51 發表 查看引用來源
全H K女爱滋都係29個,直插個件有.你咪好采
用安全套喇。

5名愛滋鸡都係5l歲到63歲大媽
係深水埗,油尖旺
去元朗,荃灣,老官
中出安全的

衛生防護中心表示,留意到自去年8月開始,涉及女性工作者新感染愛滋病毒的人數異常增加,至今涉及5名年齡介乎51至63歲的女性,大部分曾於油尖旺和深水埗區提供性服務。其中一人曾出現發燒及紅疹的急性感染症狀,經醫生懷疑後檢測發現,其餘則自行檢測後發現。根據流行病學調查,目前未發現有關個案涉及共同感染源頭。所有病人情況穩定,正接受愛滋病毒治療和護理

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

七仔有七條命,無套插女屎忽都無事,可惜我地祇有一命,中愛之,現在吾洗死.........不过酒美酒療法,每日食药數量,多过食飯!!放心,十年八年吾会死!!!

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

七仔有七條命,無套插女屎忽都無事,可惜我地祇有一命,中愛之,現在吾洗死.........不过酒美酒療法,每日食药數量,多过食飯!!放心,十年八年吾会死!!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-1-11 18:03 發表 查看引用來源
七仔有七條命,無套插女屎忽都無事,可惜我地祇有一命,中愛之,現在吾洗死.........不过酒美酒療法,每日食药數量,多过食飯!!放心,十年八年吾会死!!! ...
利申:最近驗過冇愛滋病毒,相信我唔會有愛滋病(染愛滋病毒到發展成愛滋病要七年,)
我插過六條囡屎忽,都係帶套,插完除套屌閪中出

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-1-11 18:03 發表 查看引用來源
七仔有七條命,無套插女屎忽都無事,可惜我地祇有一命,中愛之,現在吾洗死.........不过酒美酒療法,每日食药數量,多过食飯!!放心,十年八年吾会死!!! ...
[td]
傳染愛滋渠道每10,000次暴露的風險
注射類別
輸血9,250 (高達92.5%)
共用針頭(注射吸毒期間)63 (0.63%)
經皮膚刺針23 (0.23%)
性行為
肛交(被插入)138 (1.38%)
肛交(插入)11 (0.11%)
異性性行為(女性)8 (0.008%)
異性性行為(男性)4 (0.004%)
口交(被插入
口交(插入)
其他^
被牙咬可忽略
接觸痰液可忽略
接觸體液(精液或口水)可忽略

冇套陰道性交一萬次插入方先有4次中机会,90年代前我叫鸡係多數唔戴套但當時冇愛滋,有愛滋後Hk冇左叫鸡可以唔帶套後直到退休前唔帶套都好少,直到退休後17年(最近年幾廢柴,得15年)先玩尾西幻幻,各地企企的北嫂大妈,足浴,而後生咀咀危險美女快餐,上東莞過夜,玩休閒中心桑拿,個的都係上套,相信有愛滋之後無套性交唔過五百次

前往最後回覆