當我遇上讓我情慾氾濫的男人

收藏  |  訂閱
27  18.6k

(續)

終於成功約了呢位好有魔力嘅人夫去酒店再見面,係閒日嘅中午時段,我向公司請了半日假,心情忐忑又緊張,未見到人夫也感受到下半身已經濕濕了,我有種好渴望被他幹的慾望,來到尖沙咀某間酒店便告訴人夫我到了,他已經準備了房間落大堂接我上房,入到房間門一關,我已經忍唔住撲向他身上濕吻起來,身體感覺很熱,身上的衣服好快就被他除晒,佢摸摸我洞口位置笑說:「你真係好易濕,係咪好想我屌你?」
「耶....你個衰人,搞到我咁你要負責任.......。」
話未說完他已經將嘴巴貼近我的洞口,耳邊傳來𠽌𠽌的吸啜聲,我整個人軟化了,我對他說:「那裡很髒未清潔㗎......」,但卻享受着他給我帶來的快感.......。

(續)

下半身傳來嘅快感讓我忘形地大叫,腰部也不自覺扭動起來,迷糊中聽到他說我好濕好正,洞口很想有硬物磨擦來止癢,我不禁衝口而出說:「唔得啦!快啲插入嚟啦!」他爬到前來,笑笑說:「那麽快就忍不住嗎?」我嗯了一聲,待他穿好保護衣,迎來與他第一次嘅衝擊,堅硬的肉棒進入的一剎,我忍不住雙腿一夾,緊緊的扣在他的腰間,那塞得滿滿的感覺,很充實滿足,他在我耳邊細語:「你夾到我郁唔到呀!」那時我下意識慢慢放鬆雙腿,接着他像野獸般開始蠻幹起來,每一下的進出,我除了感覺舒服外,還是覺得不滿足,口中叫喊着他用力的插我,讓我的小穴承受他需要我的慾望,我內心的淫性沒隱藏地完全赤裸裸的暴露給他看着。

C 妹好好身材~ 正

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-27 15:14 發表 查看引用來源
呀師兄唔該等緊你篇文嚟睇啊
mui姐真係賞面,其實我文筆唔多好🤷‍♂️

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-2-1 09:40 發表 查看引用來源
mui姐真係賞面,其實我文筆唔多好🤷‍♂️
好睇快啲再寫

師姐,身材好正🤤🤤🤤🤤🤤

(續)

一輪激烈嘅運動,我倆全身濕透了,我離開了床走到浴室打算沖洗一下,隨着沙沙的水聲落下,他不知何時也走進浴室來,從後撲向我偷襲我雙乳,滑滑的梘液加上他暖暖的掌心,在我的乳房遊走,乳頭被他那指尖輕輕弄着,我享受着他那溫柔的撫摸,急速的呼吸伴隨着呻吟聲,此時兩股之間感覺到有一硬物在磨擦着,我一轉身右手捉着硬物笑說:「做乜咁快就咁精神呀!」「因為你正囉!」他貼在我的耳邊細聲回答。我轉了另一隻搽了梘液的手,慢慢的前後弄着他的小弟,貼在他耳邊說:「等我幫你洗乾淨棒棒好唔好?」

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-1 12:12 發表 查看引用來源
好睇快啲再寫
我嘅故仔無你嘅奇偶咁好睇喎。

唔得唔承認, 做主動其實真係幾好玩   
由見到獵物果刻o既心動流口水, 開始有果個念頭時o既十五十六, 差唔多拿定主意要出擊時緊張,
開口前一剎那o既刺激, 到得手果陣o既成功感
唯一一個遺憾, 係本宮仲係未解鎖首先開口向人示愛求對方做我男朋友o既呢個成就
想試, 但又想唔會再有呢種機會

聽落有啲晒命感覺,但係蛇蛇有幾多前任先。同埋仲有幾多鎖未解 🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 10:05 發表 查看引用來源
唔得唔承認, 做主動其實真係幾好玩   
由見到獵物果刻o既心動流口水, 開始有果個念頭時o既十五十六, 差唔多拿定主意要出擊時緊張,
開口前一剎那o既刺激, 到得手果陣o既成功感
唯一一個遺憾, 係本宮仲係未解鎖首 ...

前往最後回覆