當我遇上讓我情慾氾濫的男人

收藏  |  訂閱
27  18.6k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-2-14 11:09 發表 查看引用來源
聽落有啲晒命感覺,但係蛇蛇有幾多前任先。同埋仲有幾多鎖未解 🤣

前任=拍過拖講過我愛你o既, 唔多, 都係五六七個左右啫
可能有樣野你地唔會明, 就係一群八婆聚埋一齊, 多多少少都會晒吓老公有幾鍚自己/ 有幾本事etc
未必係指物質, 亦未必真係純粹想晒, 但總之會不經意咁講到佢o既好處
相反一堆男人一齊, 百分之九十o既時間都係埋怨老婆居多, 呢樣有冇講錯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 12:31 發表 查看引用來源

前任=拍過拖講過我愛你o既, 唔多, 都係五六七個左右啫
可能有樣野你地唔會明, 就係一群八婆聚埋一齊, 多多少少都會晒吓老公有幾鍚自己/ 有幾本事etc
未必係指物質, 亦未必真係純粹想晒, 但總之會不經意咁講到 ...
同意師姐你嘅講法,我老婆同班姊妹聚會嘅時候,一定會交流點樣同老公搞嘢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-14 12:45 發表 查看引用來源

同意師姐你嘅講法,我老婆同班姊妹聚會嘅時候,一定會交流點樣同老公搞嘢
你當時都在場?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 14:54 發表 查看引用來源

你當時都在場?
咁當然我唔在場,我在場嘅話佢哋點講得盡興

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-14 16:05 發表 查看引用來源

咁當然我唔在場,我在場嘅話佢哋點講得盡興
都係正常...
我會事後話返俾老公知我點樣 "表揚" 過佢, 初時佢o既反應係 "what the fuck"
後來慢慢地佢都由驚訝變成習慣再變成麻木
有時候我邪惡一d 咁去幻想, 真係想裝個偷聽器o係佢件衫上, 聽吓佢冇女人在場, 同同性之間o既對話究竟係點, 尺度可以去到邊度

利申: 我亦明白咁樣好冇品, 所以只係幻想, 我唔會去實行

故事將會下個月再寫少少

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-3-8 09:37 發表 查看引用來源
故事將會下個月再寫少少
好呀!等你

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-26 15:34 發表 查看引用來源

完全相反🤣
可以好快講我果個:又係group識咗個人妻,俾過相(焗部部位)我睇。好啦,佢想咪約見下囉,見下遮,有無下文先算啦~
咁完全無估錯啦,佢就真係對我一見鍾情咁樣樣,但佢就完全唔合我口味,當識個朋友仲好。
點知佢開口話想 ...
🤣🤣笑左..

前往最後回覆