上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.4k

引用:
原帖由 infantry 於 2024-1-2 16:59 發表 查看引用來源
當年我都好記得同老婆喺戲院入面玩,仲要睇住詭修女,我地坐最後嗰排,前面嗰排坐滿人,不過其他位就冇人,我直頭除左老婆條庫同底底,佢擘大對脾比我起勢咁撩佢個閪,如果前面是但有人望過嚟一定睇晒佢個閪,勁刺激 ...
有熱情,先有火花,先有情報趣。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-2 17:08 發表 查看引用來源
好唔好身材都有好多狗公吼住,女人日常返工去街市,稍為性感下又或者暗示下,好易就有狗公埋位想揾食
有囡肯主動嘅,如果唔係太爛,
想唔食就真係幾難吓。。。,

不過,太黑太爛果啲,最怕食壞肚。

我比較鍾意引導女友講粗口(因為佢平時比較斯文),仲要大大聲咁講,嗰種感覺好正

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:44 發表 查看引用來源
我比較鍾意引導女友講粗口(因為佢平時比較斯文),仲要大大聲咁講,嗰種感覺好正
咁樣同啲斯文女仔玩好正!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:44 發表 查看引用來源
可能,對情格有少少粗魯嘅囡囡,
屌佢地嘅時候多一種操控感。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
大家分享一下,你地會講嘅咸野啦..
唱返兩句
Boy, you write your name, I can do the same
Ooh, I love the taste, oh-la-la-la-la
All on my tongue, I want it
😁

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
大家分享一下,你地會講嘅咸野啦..
如果隔住衫第一次渣波,我會一路渣波一路同佢講"你對波漲卜卜,我想玩好耐啦! 真係同我想像一樣咁彈手""有冇俾其他仔玩過呀?"

之後就用手潑玩佢乳頭位置,同佢講"你乳頭糸乜野顏色架?我好想知,比我睇下啦!我feel倒你乳頭凸起咗啦,好敏感呀!好想比我啜下系咪?"😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:20 發表 查看引用來源

如果隔住衫第一次渣波,我會一路渣波一路同佢講"你對波漲卜卜,我想玩好耐啦! 真係同我想像一樣咁彈手""有冇俾其他仔玩過呀?"

之後就用手潑玩佢乳頭位置,同佢講"你乳頭糸乜野顏色架?我好想知,比我睇下啦!我feel倒你乳頭凸起 ...
咁佢哋會唔會好怕醜?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:20 發表 查看引用來源

之後就用手潑玩佢乳頭位置,同佢講"你乳頭糸乜野顏色架?我好想知,比我睇下啦!我feel倒你乳頭凸起 ...
有冇俾其他仔玩過呀?👈依句嘢我覺得可以作出修改👉🏾其他仔點樣玩㗎?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-9 17:24 發表 查看引用來源
咁佢哋會唔會好怕醜?😉
梗系有啦,D反應好正! 有時仲會頂唔順話我"好咸"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆