上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:10 發表 查看引用來源

好多女都不鍾意畀人入後花園,師兄真幸福
以前老婆肯玩,磨咗佢幾耐吓先開始通航,
同佢旅行由小玩具開始,都算係淺嘗即止。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-10 15:21 發表 查看引用來源

真心唔想開罐頭,因為開嗰下其實係傷害緊個女人(我意思係會整痛佢)
只要前奏做得好佢夠興奮唔會太痛,相反我覺得入後衣園仲更加痛

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:51 發表 查看引用來源

只要前奏做得好佢夠興奮唔會太痛,相反我覺得入後衣園仲更加痛
要慢慢呢,預先準備好潤滑,還要對方放鬆有心玩。
開始,用小玩具同手指逐步去試。  對方一唔得就停,等下一次再去試。

回覆 183# freepic1iman_dc 的帖子

淨係諗都覺痛了....😓😓😓

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:03 發表 查看引用來源
師姐接受唔到後入?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:03 發表 查看引用來源
睇吓接唔接受到啦。  我老婆都係玩到5.2cm粗就唔比玩,而且只玩肛塞,肛珠。  唔比玩肛棒。

回覆 185# 平衡生活 的帖子

以前嘗試過,但入左少少已好痛,對方亦停左冇再入,可能之後就有陰影了😅😅

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:08 發表 查看引用來源
以前嘗試過,但入左少少已好痛,對方亦停左冇再入,可能之後就有陰影了😅😅
各人敏感度唔同,痛和唔接受就唔好攪。

回覆 188# freepic1iman_dc 的帖子

但有時見到對方好想,我都好想去克服...

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:24 發表 查看引用來源
但有時見到對方好想,我都好想去克服...
想嘗新,師妹你要同對方安排好。
我同老婆開始時,都準備好潤滑,還有由細細嘅肛塞試水。  最初,用外國嘅潤滑,買吓唔同嘅牌子,選啱嘅呢用,習慣塞肛,唔好慳。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆