上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.4k

回覆 197# 家中小婆仔 的帖子

另一個角度去睇, 人世間o既快樂同痛苦份量都係固定o既
同平時相處一樣, 兩個人其中一方可以為所欲為, 往往都係因為另一方在不斷讓步
心思思想試o既話, 就揀個好日子吧! 將佢作為一種奉獻或者表達
本宮一直都係戀愛大過天o既人 但直到遇到老公先至真係有果種 "he's the one" o既感覺囉
不知幾想俾佢開我罐頭, 只可惜已經冇可能啦
於是o係終於正式成為佢老婆o既第一個晚上, 堅持唔用手指唔用肛塞 (因為本來就冇準備 )
用o左一個枕頭角, 十幾張紙巾同半公升眼淚向佢示愛
老土d 講, 亦係證明自己願意對佢忠貞不二o既決心

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-10 15:21 發表 查看引用來源

真心唔想開罐頭,因為開嗰下其實係傷害緊個女人(我意思係會整痛佢)
被人開罐係女仔必經過程。 會唔會整到個女仔好痛就視乎個男仔嘅技巧,同埋有冇耐性。我就幾重視個女仔嘅感受,每次開罐我鍾意搞到個女仔好high,同埋入面已經好濕,先會開始插入去,而且仲會逐少逐少咁插入去等佢適應下我碌硬J,所以比我開罐嘅女仔,好少會覺得好痛,初初果幾下少少痛就一定有,跟著好快就完全enjoy😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源

被人開罐係女仔必經過程。 會唔會整到個女仔好痛就視乎個男仔嘅技巧,同埋有冇耐性。我就幾重視個女仔嘅感受,每次開罐我鍾意搞到個女仔好high,同埋入面已經好濕,先會開始插入去,而且仲會逐少逐少咁插入去等佢適應下我碌硬 ...
師兄果然係開罐頭專家! 😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源

被人開罐係女仔必經過程。 會唔會整到個女仔好痛就視乎個男仔嘅技巧,同埋有冇耐性。我就幾重視個女仔嘅感受,每次開罐我鍾意搞到個女仔好high,同埋入面已經好濕,先會開始插入去,而且仲會逐少逐少咁插入去等佢適應下我碌硬 ...
師兄果然係開罐頭專家! 😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 07:18 發表 查看引用來源
同平時相處一樣, 兩個人其中一方可以為所欲為, 往往都係因為另一方在不斷讓步
心思思想試o既話, 就揀個好日子吧! 將佢作為一種奉獻或者表達
本宮一直都係戀 ...
師姐你想得好深入清晰。
當遇上那個 the one, 真的會願意為對方付出。

我覺得困難的是,肯定對方的那個the one, 還是位需要愛自己的,真正值得自己去付出。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-11 10:07 發表 查看引用來源

師姐你想得好深入清晰。
當遇上那個 the one, 真的會願意為對方付出。

我覺得困難的是,肯定對方的那個the one, 還是位需要愛自己的,真正值得自己去付出。。 ...
唔明你最後一句咩意思, 係 "落力為自己付出"o既對方好d 定係 "令自己甘願為佢付出" o既對方好d ?
以前我會揀前者, 最好咩都幫我做晒完全唔晒我去付出, 淨係接收對方俾我o既愛
但而家反而覺得咁o既愛情好乏味囉, 我覺得自己好快會厭倦...

P.S. 拮後門疼痛係真o既, 某程度上真係痛過開罐頭添, 但要忍受其實冇想像中咁難
因為係性愛上o既親密接觸, 被自己最愛o既人緊緊咁抱到實, 好有安全感好溫馨o架 再難受都好似有種精神上o既支撐咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 07:18 發表 查看引用來源
本宮一直都係戀 ...
🐍🐍堅愛妳老公🥰🥰🥰😍😍😍

回覆 206# 蛇貴妃 的帖子

要好好同師姐學習😊😊💪💪👍👍

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-11 21:32 發表 查看引用來源
要好好同師姐學習😊😊💪💪👍👍
師姐性方面嘅技巧應該唔差嘅🥰🥰🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-11 15:22 發表 查看引用來源
🐍🐍堅愛妳老公🥰🥰🥰😍😍😍
x2 😊😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆