上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.4k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-12 02:45 發表 查看引用來源

x2 😊😊
妳都係愛死妳老公架啦🥰🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-11 09:57 發表 查看引用來源
師兄果然係開罐頭專家! 😉
好多野都係睇日本AV學嘅,尤其系前戲技巧,再上網睇一D女仔身體嘅知識,了解女仔嘅敏感帶。所以好早已經有啲概念,記得第一次扑女仔嘅時候攪到佢好興奮,好濕,佢仲以為我好有經驗,其實我果時未有任何經驗😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-12 13:51 發表 查看引用來源

好多野都係睇日本AV學嘅,尤其系前戲技巧,再上網睇一D女仔身體嘅知識,了解女仔嘅敏感帶。所以好早已經有啲概念,記得第一次扑女仔嘅時候攪到佢好興奮,好濕,佢仲以為我好有經驗,其實我果時未有任何經驗😉 ...
咁師兄都好快上手!😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
大家分享一下,你地會講嘅咸野啦..
我試過伸手入條女嘅校裙入面入埋條底褲,第一次摸倒佢D毛毛嘅時候,同佢講"你D毛毛好似幾濃密喎,毛毛多代表你好淫架喎,係咪晚晚都會自已攪妹妹呀?",佢擰頭,我就話"咁我教你點樣幫妹妹按摩啦!好舒服架!"

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-15 10:46 發表 查看引用來源

我試過伸手入條女嘅校裙入面入埋條底褲,第一次摸倒佢D毛毛嘅時候,同佢講"你D毛毛好似幾濃密喎,毛毛多代表你好淫架喎,係咪晚晚都會自已攪妹妹呀?",佢擰頭,我就話"咁我教你點樣幫妹妹按摩啦!好舒服架!" ...
咁佢之後點?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-15 10:46 發表 查看引用來源

我試過伸手入條女嘅校裙入面入埋條底褲,第一次摸倒佢D毛毛嘅時候,同佢講"你D毛毛好似幾濃密喎,毛毛多代表你好淫架喎,係咪晚晚都會自已攪妹妹呀?",佢擰頭,我就話"咁我教你點樣幫妹妹按摩啦!好舒服架!" ...
多毛鮑😍正😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 10:55 發表 查看引用來源
咁佢之後點?😉
佢好怕醜,唔答我,我就開始用手指"卒"佢妹妹,玩到佢有反應就同佢講"你好大反應喎,係咪好興奮呢?妹妹呢個位置超敏感,呢度系邊度呀?😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-15 13:42 發表 查看引用來源

佢好怕醜,唔答我,我就開始用手指"卒"佢妹妹,玩到佢有反應就同佢講"你好大反應喎,係咪好興奮呢?妹妹呢個位置超敏感,呢度系邊度呀?😋
肯定比你玩到濕晒啦!😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-15 13:42 發表 查看引用來源

囡囡有冇同你講,官人我要、快啲插我

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-15 15:43 發表 查看引用來源

囡囡有冇同你講,官人我要、快啲插我
學生妹唔會咁講嘅。好多都係話"唔好啦!"唔得呀!"唔好摸呢度呀!"

有次有一個試過話"快D停呀..頂唔順啦" <<呢句好正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆