上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.2k

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
大家分享一下,你地會講嘅咸野啦..

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
要老婆講返俾我聽,以前點樣俾其他人搞

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-28 13:40 發表 查看引用來源

要老婆講返俾我聽,以前點樣俾其他人搞
師兄⋯我同你一樣⋯會越屌越HIGH😍

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
😂例如呢?

我會好中意講少少gag

通常叫老婆著低胸, 夜晚返屋企同佢講邊個望過佢對波

引用:
原帖由 夢想約定 於 2023-12-28 14:42 發表 查看引用來源
通常叫老婆著低胸, 夜晚返屋企同佢講邊個望過佢對波
同你差唔多 由其係同老婆去fd gathering叫佢著淫d,事後同佢講番邊個fd係咁昅佢走光,佢就會愈聽愈濕🥴

播住3P 4仔
問佢要唔要多2碌嘢同佢玩
引用:

回覆 2# cc19880910 的帖子

我會同老公講,你哋啲留言
又話我個波好正,好想啜我粒lin

佢睇到之後,跟住就會發癲,揸住我對波,狂錫狂奶
話我對波係屬於佢嘅
我妹妹,淨係可以畀佢插

回覆 2# cc19880910 的帖子

我老公都鍾意我講之前我點畀人搞

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-28 19:12 發表 查看引用來源
我會同老公講,你哋啲留言
又話我個波好正,好想啜我粒lin

佢睇到之後,跟住就會發癲,揸住我對波,狂錫狂奶
話我對波係屬於佢嘅
我妹妹,淨係可以畀佢插 ...
咁你要post多啲相,等我哋留多啲言啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆