上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.2k

以前女朋友做CS, 接電話要非常之好禮貌, 積積埋埋,
點知一仆野, 佢就不停講粗口, 佢話發洩出來, 咁至夠HIGH喎.
搞到我同佢一路做一路鬥講, 都幾有趣架.

大力D啦,未食飯呀?HAHA

回覆 10# licklickson 的帖子

唔post啦
大把大波靚女啦

一路要佢不停係咁講平時點比人屌,鐘意比人屌多過比我屌

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 10:15 發表 查看引用來源
呢個又太過誇🤣,通常我要佢講以前點俾人搞之外,我會話佢你咁大波,天生就係俾人揸同𥄫。

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 10:15 發表 查看引用來源
我試過要老婆扮一樓一比我嫖,叫我做老細,屌佢好大好勁。。。,另外
老婆佢又要我扮過佢奸夫,我邊屌佢,佢叫話老公嘅我唔掂,攪到佢要偷食搵佬勾咁。。。

我老婆都知我有呢個辟好,通常佢會再誇大好多倍,話平時比人輪住中岀,係人都屌得,講到佢自己都勁high,不過一岀完馬上變返聖人

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 13:51 發表 查看引用來源

我試過要老婆扮一樓一比我嫖,叫我做老細,屌佢好大好勁。。。,另外
老婆佢又要我扮過佢奸夫,我邊屌佢,佢叫話老公嘅我唔掂,攪到佢要偷食搵佬勾咁。。。 ...
嫖客/雞
爆竊嘅賊/佢自己
佢ex/佢自己
佢同事/佢自己

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 14:12 發表 查看引用來源

嫖客/雞
爆竊嘅賊/佢自己
佢ex/佢自己
佢同事/佢自己
我嫖老婆時,重要比佢叫雞費。。。,
真係自己搵自己笨。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 13:51 發表 查看引用來源

老婆佢又要我扮過佢奸夫,我邊屌佢,佢叫話老公嘅我唔掂,攪到佢要偷食搵佬勾咁。。。 ...
我老婆有個功夫佬sp,我都好中意聽佢講功夫佬點勁,聽到好興特別屌得勁,我都有話佢係雞,做雞係要比唔同男人屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆