上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.2k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:21 發表 查看引用來源

我嫖老婆時,重要比佢叫雞費。。。,
真係自己搵自己笨。
做戲要做到底

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 14:22 發表 查看引用來源
我老婆有個功夫佬sp,我都好中意聽佢講功夫佬點勁,聽到好興特別屌得勁,我都有話佢係雞,做雞係要比唔同男人屌
師兄,
做雞有錢收,
只怕呀嫂倒貼功夫佬。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:30 發表 查看引用來源
師兄,
做雞有錢收,
只怕呀嫂倒貼功夫佬。
倒貼就應該冇,同功夫佬含埋撚就有,同功夫佬乃袋就有,比功夫佬龍舟掛鼓就有

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:21 發表 查看引用來源

我嫖老婆時,重要比佢叫雞費。。。,
真係自己搵自己笨。
咁我梗係唔俾錢

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 14:22 發表 查看引用來源
我老婆有個功夫佬sp,我都好中意聽佢講功夫佬點勁,聽到好興特別屌得勁,我都有話佢係雞,做雞係要比唔同男人屌
我老婆冇膽搵SP,不過,佢嘅有三兩姊妹有偷食,有個重離埋婚。  佢聽聽埋埋,搵我扮奸夫。

同師兄一樣,攪到我老婆嘅時候,重手幾分,屌得佢勁啲。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:44 發表 查看引用來源

我老婆冇膽搵SP,不過,佢嘅有三兩姊妹有偷食,有個重離埋婚。  佢聽聽埋埋,搵我扮奸夫。

同師兄一樣,攪到我老婆嘅時候,重手幾分,屌得佢勁啲。。。 ...
角色扮演嘅時候一定會

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 15:02 發表 查看引用來源

角色扮演嘅時候一定會
哪時玩得都幾怪,老婆扮勾佬嘅時候,佢愈叫,我應該覺得老婆勾佬被帶綠帽。。。,但係又我會好興奮,覺得屌緊嘅唔係自己老婆,係屌緊人妻。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 15:29 發表 查看引用來源

哪時玩得都幾怪,老婆扮勾佬嘅時候,佢愈叫,我應該覺得老婆勾佬被帶綠帽。。。,但係又我會好興奮,覺得屌緊嘅唔係自己老婆,係屌緊人妻。。。 ...
我以前都唔知我會接受到老婆勾佬,但而家好似知道佢比條功夫佬屌完,我就好high咁要聽住佢講點比人屌,然後我就會好興奮咁屌佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 15:02 發表 查看引用來源

角色扮演嘅時候一定會
老婆比其他男人屌,自己真係會有莫名其妙的興奮

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:00 發表 查看引用來源
老婆比其他男人屌,自己真係會有莫名其妙的興奮
真正呢嘅時候,我又未必接受到老婆佢勾佬。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆