上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.2k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 16:09 發表 查看引用來源

真正呢嘅時候,我又未必接受到老婆佢勾佬。。。
我已接受左,仲希望佢唔止一個,呢d又痛又癢感覺,好似食榴槤上左引,正正常常我連硬都有問題,係老婆比人屌完我執二攤先興奮

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:18 發表 查看引用來源
我已接受左,仲希望佢唔止一個,呢d又痛又癢感覺,好似食榴槤上左引,正正常常我連硬都有問題,係老婆比人屌完我執二攤先興奮
人人唔同諗法,我知我老婆有姊妹勾佬,當時心諗有冇可能食到散餐。。。,事實我就妻管嚴,心想想食人地老婆,自己就唔分享。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 16:31 發表 查看引用來源

人人唔同諗法,我知我老婆有姊妹勾佬,當時心諗有冇可能食到散餐。。。,事實我就妻管嚴,心想想食人地老婆,自己就唔分享。。。
咁又係,各人有各人嗜好,唔接受到咪玩下幻想,叫老婆蒙眼幻想比人屌

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:18 發表 查看引用來源
亞嫂有冇新對手?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:49 發表 查看引用來源
咁又係,各人有各人嗜好,唔接受到咪玩下幻想,叫老婆蒙眼幻想比人屌
呢種輕SM,眼罩蒙眼玩過。
口塞口枷手扣小電棒都會同老婆玩。。。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:49 發表 查看引用來源
呢個幻想唔使叫,有陣時佢會同我講,佢話佢好似比佢D ex屌緊

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 17:18 發表 查看引用來源

呢個幻想唔使叫,有陣時佢會同我講,佢話佢好似比佢D ex屌緊
呀嫂咁有情趣,Ching 性福不淺啦。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 17:18 發表 查看引用來源

吖嫂都好色配合

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-29 17:02 發表 查看引用來源
亞嫂有冇新對手?
成日覺得樓下個保安叔對佢有意思,我同佢講試下引佢,老婆話引都引個後生,其實我貪個保安夠樣衰,佢梗係想比個鮮肉靚仔屌,我偏偏想佢比個樣衰又大肚腩吖叔羞辱佢

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 19:09 發表 查看引用來源
成日覺得樓下個保安叔對佢有意思,我同佢講試下引佢,老婆話引都引個後生,其實我貪個保安夠樣衰,佢梗係想比個鮮肉靚仔屌,我偏偏想佢比個樣衰又大肚腩吖叔羞辱佢 ...
師兄,有冇試過用道具。。。,
唔一定要大大支,小玩意但馬力大,
分分鐘玩到呀嫂缺堤崩潰。。。🤤😱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆