上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.2k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 19:09 發表 查看引用來源
成日覺得樓下個保安叔對佢有意思,我同佢講試下引佢,老婆話引都引個後生,其實我貪個保安夠樣衰,佢梗係想比個鮮肉靚仔屌,我偏偏想佢比個樣衰又大肚腩吖叔羞辱佢 ...
咁個反差先勁,咁先好玩!如果成事肯定羞辱死佢!😬

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 19:01 發表 查看引用來源
吖嫂都好色配合
大前提要搞到佢好high

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-29 20:09 發表 查看引用來源

大前提要搞到佢好high
呀嫂肯玩又玩得已經好好。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 19:46 發表 查看引用來源

師兄,有冇試過用道具。。。,
唔一定要大大支,小玩意但馬力大,
分分鐘玩到呀嫂缺堤崩潰。。。🤤😱
唔知點解佢唔多中意用玩具,都係中意用有血有肉真嘢

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-29 20:05 發表 查看引用來源
咁個反差先勁,咁先好玩!如果成事肯定羞辱死佢!😬
我老婆一向好環保,食得著得唔會掉,好多時有d未開餅乾或零食都會益下面d保安叔保安姨
所以d保安見到我老婆都會打招呼,尤其個保安叔,上次中秋我同佢保安叔講,我老婆話有盒月餅比佢,我話老婆出左去交帶叫我比你,你方便就上嚟拎,個保安叔話我轉頭巡樓上嚟拎
咁我就將老婆個大奶罩專登放係sofa度,仲有放埋佢條t back在當眼位,等保安叔欣賞到我老婆d性感內衣,叮噹門鐘響起,我開左門比保安叔入嚟叫佢自己去sofa隔離張檯上拎果盒月餅,我就扮忙入廚房整嘢,比時間等保安叔欣賞老婆d性感內衣褲

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 07:02 發表 查看引用來源
我老婆一向好環保,食得著得唔會掉,好多時有d未開餅乾或零食都會益下面d保安叔保安姨
所以d保安見到我老婆都會打招呼,尤其個保安叔,上次中秋我同佢保安叔講,我老婆話有盒月餅比佢,我話老婆出左去交帶叫我比你,你方便就上嚟拎 ...
仲有d鬼馬嘢引個實q明叔,其實明叔不算好大年紀,聽講佢都係剛升級到6,不過就有個肚腩,d鼻毛又唔處理下,褲鏈又經常又拉得一半🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 06:51 發表 查看引用來源
唔知點解佢唔多中意用玩具,都係中意用有血有肉真嘢
哪些玩具都係做扶助,多啲玩法,
自己都會邊用玩具,邊攪老婆。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-30 10:45 發表 查看引用來源

哪些玩具都係做扶助,多啲玩法,
自己都會邊用玩具,邊攪老婆。
佢覺得用呢d死物無feel掛

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 12:09 發表 查看引用來源
佢覺得用呢d死物無feel掛
老婆有冇叫功夫佬回家屌 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 12:15 發表 查看引用來源

老婆有冇叫功夫佬回家屌 ?
回家咁張揚,佢唔敢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆