上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
230  30.4k

回覆 2# cc19880910 的帖子

Me too……..

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 13:38 發表 查看引用來源

有冇試過功夫佬中出完你再屌再奶, 奶到有精味 ?
其實佢中出完我一定唔乃

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 13:51 發表 查看引用來源

下次可以試下佢同功夫佬玩完一入屋, 即刻推落SOFA綁住佢, 屌鳩佢話成日比帽你帶, 扯甩佢底褲,

話仲有精流緊出黎, 即時插鳩佢..........
我而家屌親都會叫佢臭西賤西,咁中意比男人屌又唔去做雞

我就試過老婆比人口爆完,佢吞精之後同我打車輪,一大浸腥味

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 14:17 發表 查看引用來源
我就試過老婆比人口爆完,佢吞精之後同我打車輪,一大浸腥味
嘩!d米青會唔會好撚腥?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 14:12 發表 查看引用來源
我而家屌親都會叫佢臭西賤西,咁中意比男人屌又唔去做雞
我試過sd隻淫西d西照比老友分享,好想比d老友知道我老婆實在太撚淫

回覆 75# 東方小倫117 的帖子

梗係好撚腥啦,仲要我個friend啱啱口爆完佢,條野仲喺我側邊fing fing 吓,感覺好似我比個friend口爆咁

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 14:53 發表 查看引用來源
梗係好撚腥啦,仲要我個friend啱啱口爆完佢,條野仲喺我側邊fing fing 吓,感覺好似我比個friend口爆咁
咁撚刺激,我就接受唔到,我老婆隻西有小小腥味我都唔乃

最刺激係佢比人中岀完我先屌,屌個有精嘅閪係好撚刺激嘅

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-30 15:36 發表 查看引用來源
最刺激係佢比人中岀完我先屌,屌個有精嘅閪係好撚刺激嘅
我都有屌過老婆隻西好似有精,又真係好刺激,邊屌邊要訓斥佢比邊個屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆