上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
55  30.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-29 20:05 發表 查看引用來源
咁個反差先勁,咁先好玩!如果成事肯定羞辱死佢!😬
我老婆一向好環保,食得著得唔會掉,好多時有d未開餅乾或零食都會益下面d保安叔保安姨
所以d保安見到我老婆都會打招呼,尤其個保安叔,上次中秋我同佢保安叔講,我老婆話有盒月餅比佢,我話老婆出左去交帶叫我比你,你方便就上嚟拎,個保安叔話我轉頭巡樓上嚟拎
咁我就將老婆個大奶罩專登放係sofa度,仲有放埋佢條t back在當眼位,等保安叔欣賞到我老婆d性感內衣,叮噹門鐘響起,我開左門比保安叔入嚟叫佢自己去sofa隔離張檯上拎果盒月餅,我就扮忙入廚房整嘢,比時間等保安叔欣賞老婆d性感內衣褲

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-30 07:02 發表 查看引用來源
我老婆一向好環保,食得著得唔會掉,好多時有d未開餅乾或零食都會益下面d保安叔保安姨
所以d保安見到我老婆都會打招呼,尤其個保安叔,上次中秋我同佢保安叔講,我老婆話有盒月餅比佢,我話老婆出左去交帶叫我比你,你方便就上嚟拎 ...
仲有d鬼馬嘢引個實q明叔,其實明叔不算好大年紀,聽講佢都係剛升級到6,不過就有個肚腩,d鼻毛又唔處理下,褲鏈又經常又拉得一半🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-30 10:45 發表 查看引用來源

哪些玩具都係做扶助,多啲玩法,
自己都會邊用玩具,邊攪老婆。
佢覺得用呢d死物無feel掛

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 12:15 發表 查看引用來源

老婆有冇叫功夫佬回家屌 ?
回家咁張揚,佢唔敢

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 12:25 發表 查看引用來源

次次都係在功夫佬店玩 ?
除左係佢店度玩仲會返功夫佬屋企,功夫佬自己住

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 12:39 發表 查看引用來源

係功夫佬屋企好D, 老婆可以大聲叫盡情叫

有冇覺得老婆同你做時淫左,主動左,要求花式多左 ?
淫左就肯定,主動左就係含同乃袋底,花式我來去都是幾式,我做唔到功夫佬果招龍舟掛鼓

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-30 12:47 發表 查看引用來源

用玩具加添情趣,玩具做到大家做唔到嘅功能。
分分鐘有驚喜。。。

我試過用支細細嘅會震肛塞,插入老婆嘅後花園,
再普普通通咁扑嘢,衰婆佢果日反應,大到我想唔到。。。,佢話菌花被嘢插住肛門漲卜卜,話我屌佢佢話敏感好多。 ...
聽落真係好掂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-30 13:23 發表 查看引用來源

每個女人都唔同,我老婆有心情玩時,
我搵口塞手扣毛巾綁起作佢,
又用小玩具攪到佢心猿意馬,
果陣屌佢,佢反應經常勁好多
我都有玩下綁住屌仲蒙左眼

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-30 13:27 發表 查看引用來源

平時會唔會自動撩你插嗎
好少自動撩,不過比功夫屌左我話我又要屌,通常佢都唔拒絕,仲會有d配合

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-30 13:33 發表 查看引用來源

我都唔得,不過,試吓用張抬,或者洗手台幫手。
放好件衫或毛巾薦住,叫呀嫂坐上枱邊借力呢屌。。。

張枱要夠重,四邊腳穩陣。。。
用sofa就有,用枱面就冇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆