上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
59  30.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 14:15 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-2 14:12 發表 查看引用來源

都冇什麼好特別嘅。
想唔到果次,我有少少得罪老婆,玩大咗,我都唔覺。
有日,佢主動同我去睇早場,早場人少,
佢 ...
果時,我老婆都同我玩得吓。
佢對我有少少小氣同記仇,雖然有high,
開頭以為佢手痕玩玩吓,都佢唔收手,真係打飛機果吓,係都比佢嚇親。。。好彩,成場得5,6個人,我怕到透氣都細細聲。。。

回覆 151# licklickson 的帖子

🙄。。。。。。。。哈哈哈!

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-2 15:57 發表 查看引用來源
其實d女人都好想玩下刺激,佢唔想只係覺得同自己伴侶玩得多冇引,你試下比其他靚仔同佢玩,佢可能原形畢露,女人係估佢唔到,我老婆就是例子
我老婆冇呀嫂咁索呢,佢性格又比我強勢。
但係,如果佢想玩,又未必搵唔到人。  
佢有啲閨蜜都出軌,離婚嘅都有。。。

我就怕佢沉船時,我拉唔返佢返尼。。。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-2 16:47 發表 查看引用來源
女人唔洗點索都好易勾到佬
呀嫂咁好身材,先搵到好嘅呢勾。

雖然女人肯張大對腳,好多狗公圍上去,
但又唔係雞,搵佬佢都唔好濫嘛。。。

引用:
原帖由 infantry 於 2024-1-2 16:59 發表 查看引用來源
當年我都好記得同老婆喺戲院入面玩,仲要睇住詭修女,我地坐最後嗰排,前面嗰排坐滿人,不過其他位就冇人,我直頭除左老婆條庫同底底,佢擘大對脾比我起勢咁撩佢個閪,如果前面是但有人望過嚟一定睇晒佢個閪,勁刺激 ...
有熱情,先有火花,先有情報趣。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-2 17:08 發表 查看引用來源
好唔好身材都有好多狗公吼住,女人日常返工去街市,稍為性感下又或者暗示下,好易就有狗公埋位想揾食
有囡肯主動嘅,如果唔係太爛,
想唔食就真係幾難吓。。。,

不過,太黑太爛果啲,最怕食壞肚。

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:44 發表 查看引用來源
我比較鍾意引導女友講粗口(因為佢平時比較斯文),仲要大大聲咁講,嗰種感覺好正
可能,對情格有少少粗魯嘅囡囡,
屌佢地嘅時候多一種操控感。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 19:03 發表 查看引用來源

我玩過嗰啲女,大部分都未畀人玩過😉
未試過食囡囡嘅處女豬,後生時,成日羨慕其他人去開罐頭。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-10 14:52 發表 查看引用來源
小弟未開過罐頭,連老婆都是二手貨,真羡慕有得開罐頭
一手貨好難搵到,還好,老婆後花園由我開發。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:10 發表 查看引用來源

好多女都不鍾意畀人入後花園,師兄真幸福
以前老婆肯玩,磨咗佢幾耐吓先開始通航,
同佢旅行由小玩具開始,都算係淺嘗即止。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆