大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
9  30.4k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-28 12:05 發表 查看引用來源
我同女友攪野時都會同佢講D平時唔會講嘅咸野,好Q咸嘅淫野...
大家分享一下,你地會講嘅咸野啦..
要老婆講返俾我聽,以前點樣俾其他人搞

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-29 10:15 發表 查看引用來源
一路要佢不停係咁講平時點比人屌,鐘意比人屌多過比我屌
呢個又太過誇🤣,通常我要佢講以前點俾人搞之外,我會話佢你咁大波,天生就係俾人揸同𥄫。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 13:51 發表 查看引用來源

我試過要老婆扮一樓一比我嫖,叫我做老細,屌佢好大好勁。。。,另外
老婆佢又要我扮過佢奸夫,我邊屌佢,佢叫話老公嘅我唔掂,攪到佢要偷食搵佬勾咁。。。 ...
嫖客/雞
爆竊嘅賊/佢自己
佢ex/佢自己
佢同事/佢自己

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:21 發表 查看引用來源

我嫖老婆時,重要比佢叫雞費。。。,
真係自己搵自己笨。
咁我梗係唔俾錢

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-29 14:44 發表 查看引用來源

我老婆冇膽搵SP,不過,佢嘅有三兩姊妹有偷食,有個重離埋婚。  佢聽聽埋埋,搵我扮奸夫。

同師兄一樣,攪到我老婆嘅時候,重手幾分,屌得佢勁啲。。。 ...
角色扮演嘅時候一定會

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 16:49 發表 查看引用來源
咁又係,各人有各人嗜好,唔接受到咪玩下幻想,叫老婆蒙眼幻想比人屌
呢個幻想唔使叫,有陣時佢會同我講,佢話佢好似比佢D ex屌緊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-12-29 19:01 發表 查看引用來源
吖嫂都好色配合
大前提要搞到佢好high

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 17:20 發表 查看引用來源

如果隔住衫第一次渣波,我會一路渣波一路同佢講"你對波漲卜卜,我想玩好耐啦! 真係同我想像一樣咁彈手""有冇俾其他仔玩過呀?"

之後就用手潑玩佢乳頭位置,同佢講"你乳頭糸乜野顏色架?我好想知,比我睇下啦!我feel倒你乳頭凸起 ...
有冇俾其他仔玩過呀?👈依句嘢我覺得可以作出修改👉🏾其他仔點樣玩㗎?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-9 19:03 發表 查看引用來源

我玩過嗰啲女,大部分都未畀人玩過😉
師兄犀利,下下開罐頭👍👍👍👍

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-10 15:06 發表 查看引用來源
一手貨好難搵到,還好,老婆後花園由我開發。
真心唔想開罐頭,因為開嗰下其實係傷害緊個女人(我意思係會整痛佢)

前往最後回覆