上一頁下一頁
發新話題

大家攪野時會講D乜野'淫語'?

收藏  |  訂閱
59  30.6k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:51 發表 查看引用來源

只要前奏做得好佢夠興奮唔會太痛,相反我覺得入後衣園仲更加痛
要慢慢呢,預先準備好潤滑,還要對方放鬆有心玩。
開始,用小玩具同手指逐步去試。  對方一唔得就停,等下一次再去試。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:03 發表 查看引用來源
淨係諗都覺痛了....😓😓😓
睇吓接唔接受到啦。  我老婆都係玩到5.2cm粗就唔比玩,而且只玩肛塞,肛珠。  唔比玩肛棒。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:08 發表 查看引用來源
以前嘗試過,但入左少少已好痛,對方亦停左冇再入,可能之後就有陰影了😅😅
各人敏感度唔同,痛和唔接受就唔好攪。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:24 發表 查看引用來源
但有時見到對方好想,我都好想去克服...
想嘗新,師妹你要同對方安排好。
我同老婆開始時,都準備好潤滑,還有由細細嘅肛塞試水。  最初,用外國嘅潤滑,買吓唔同嘅牌子,選啱嘅呢用,習慣塞肛,唔好慳。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:30 發表 查看引用來源
Sorry,肛塞是什麼?
你上網隨便都可以Search 到,  
去店家睇吓實物

附件

下載檔案 (5).jpeg (10.98 KB)

下載檔案 (5).jpeg

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2024-1-10 16:59 發表 查看引用來源
想架,想對方開心嘛,只係怕痛姐....😅
想對方開心,不一定要攪到自己唔開心。
後花園不成,咪一齊玩吓其他嘢囉。

簡簡單單,裸體圍裙,裸體裇衫,都可以開開心心玩一餐。。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 07:18 發表 查看引用來源
另一個角度去睇, 人世間o既快樂同痛苦份量都係固定o既
同平時相處一樣, 兩個人其中一方可以為所欲為, 往往都係因為另一方在不斷讓步
心思思想試o既話, 就揀個好日子吧! 將佢作為一種奉獻或者表達
本宮一直都係戀 ...
師姐你想得好深入清晰。
當遇上那個 the one, 真的會願意為對方付出。

我覺得困難的是,肯定對方的那個the one, 還是位需要愛自己的,真正值得自己去付出。。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-31 16:11 發表 查看引用來源

學生妹唔會咁講嘅。好多都係話"唔好啦!"唔得呀!"唔好摸呢度呀!"

有次有一個試過話"快D停呀..頂唔順啦"  
學生妹被屌時好情真,
睇尼,師兄你真係屌得佢好甘禾😁

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-2 17:02 發表 查看引用來源
不過又真係好鬼正既
我上次都咁玩
咁樣佢拔條j俾我含,唉,成場戲係度😏😏 睇完戲,拖我之後就去
絲打您唔吹爆佢。。。🤤

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-2 23:17 發表 查看引用來源
因為咁樣又好驚
驚條仔叫咗出呢。。。笑,
不過,哪種又黑又有觀眾嘅環境,
玩果陣真係驚到腎上線爆錶。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆