奇事一樁

收藏  |  訂閱
30  8.5k

引用:
原帖由 明眼 於 2023-12-30 19:19 發表 查看引用來源

骨場喎. 點"食"到呀.......

我覺得佢想我"裝"佢老婆剝光豬掛? 有D人有咁嘅心理, 會HIGH掛?
骨埸好多就地正法,半夜個個睡着,假日除外😁😂免費3P師兄,應該係冇人試過,你吾試走寶冇得講出黎威😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-2 15:03 發表 查看引用來源
骨埸好多就地正法,半夜個個睡着,假日除外😁😂免費3P師兄,應該係冇人試過,你吾試走寶冇得講出黎威😂
伯伯似六十到尾, 我估佢唔得, 想我代佢掛?!

不過, 過左咁多日, 我都諗過, 如果跟佢上房, 我有什麼損失先?

但是, 我當時的選擇又唔覺得有什麼錯囉.

CHING 呢? 你會跟他們上房嗎?

引用:
原帖由 明眼 於 2023-12-30 00:08 發表 查看引用來源
早幾日收左工上去揼骨, 做完大堂之後, 就去排隊食個自助餐. 攞完野食就搵個位坐, 點知假期前鬼咁多人, 無乜吉檯可以坐, 要同人搭檯坐. 當我行到去一張檯時, 有個C9就同我講佢前面無人的, 咁我坐低, 而我旁邊就有個阿 ...
我會諗到 2個可能性..........

1. 佢老婆有需要......

2. 佢到時可能會早少少走, 之後同櫃台講張單入埋你數

回覆 1# 明眼 的帖子

年輕時遇過差唔多景況⋯⋯不過去剿野冇吊到

引用:
原帖由 明眼 於 2024-1-2 23:02 發表 查看引用來源

伯伯似六十到尾, 我估佢唔得, 想我代佢掛?!

不過, 過左咁多日, 我都諗過, 如果跟佢上房, 我有什麼損失先?九

但是, 我當時的選擇又唔覺得有什麼錯囉.

CHING 呢? 你會跟他們上房嗎? ...
不會,從來食開年輕,無論付款或ONS😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-3 12:49 發表 查看引用來源

我會諗到 2個可能性..........

1. 佢老婆有需要......

2. 佢到時可能會早少少走, 之後同櫃台講張單入埋你數
1. 我都有咁諗過, 不過, 我估佢想現場睇的機會會高少少.
2. 呢樣反而無乜所謂嘅. 2個人揼骨有限錢.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-3 14:56 發表 查看引用來源
不會,從來食開年輕,無論付款或ONS😂
老中青都有試過.
自己年紀都開始大, 慢慢都覺自己偏向揀有服務多過
追求樣靚, 後生.

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-3 14:42 發表 查看引用來源
年輕時遇過差唔多景況⋯⋯不過去剿野冇吊到
個丈夫呢? 在旁邊看?

回覆 18# 明眼 的帖子

那時返夜晚、有空經常去隔離酒吧飲杯野睇波,認識一對夫婦(男超過50女約45貌醜但波大)經常隔枱吹水、熟左就偶爾一齊坐、男一行開女就越坐越近、果時有D抗距後來飲多左、女索性挨身勢,我有D吾好意思望佢老公方向又吾見

醜女後來索性攬住我飲、我話你老公響度吾好害我比人打、佢笑話佢有事返左內地、仲一野咀落嚟、我怕佢老公返、我話去公園飲、去左隔離公園

前往最後回覆