奇事一樁

收藏  |  訂閱
30  8.5k

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-5 10:42 發表 查看引用來源
醜女後來索性攬住我飲、我話你老公響度吾好害我比人打、佢笑話佢有事返左內地、仲一野咀落嚟、我怕佢老公返、我話去公園飲、去左隔離公園
仲有冇下文 ?

回覆 21# 地捫香蕉 的帖子

響公園飲酒吹揸下波、醜女索性攬住我車、邊剿時見到公園有人偷睇、望下衫白色、佢老公果晚又白色衫、立即推開醜女話有人偷睇、我話下次先玩、醜女捉實我話老公批准左我可以釣佢、我怕天仙咁局切詞走了⋯⋯女好様哀不過波糸大

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-5 12:44 發表 查看引用來源
響公園飲酒吹揸下波、醜女索性攬住我車、邊剿時見到公園有人偷睇、望下衫白色、佢老公果晚又白色衫、立即推開醜女話有人偷睇、我話下次先玩、醜女捉實我話老公批准左我可以釣佢、我怕天仙咁局切詞走了⋯⋯女好様哀不 ...
大波,是好重要的

大得來,要堅挺的

回覆 23# emau1 的帖子

醜女人糸大波、樣似亞馬蹄路再衰D染金髮、吧黑暗D望已經醜、光D更……

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-6 08:47 發表 查看引用來源
醜女人糸大波、樣似亞馬蹄路再衰D染金髮、吧黑暗D望已經醜、光D更……
之後仲有冇再去這酒吧 ? 有冇再遇到佢地 ?

回覆 25# 地捫香蕉 的帖子

冇去啦⋯⋯人清醒就吾會
始終刀年青果時

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-8 16:10 發表 查看引用來源
冇去啦⋯⋯人清醒就吾會
始終刀年青果時
Ching 你呢單唔止奇, 正情係艷遇啦.

回覆 27# 明眼 的帖子

點糸豔遇吖、我後生果時、醜女又老
我懐疑醜女人老公糸老婆控
喜歡䏲老婆比其他男人上
不過老婆質素差⋯⋯難以成功

今日收工又上去揼.
上左房同相熟技師講番這次的經歷.
佢居然無驚訝, 佢話嚟呢度的女士, 其實有部份都幾開放.
我就問佢有無幫過呢D女士推油, 佢話通常佢地會搵番男
技師幫佢地"掃".
我真係嚇親, 估唔到疫情之後, 大家都看透左?
令到個社會變得咁男女平等?!

引用:
原帖由 明眼 於 2024-1-14 00:51 發表 查看引用來源
今日收工又上去揼.
上左房同相熟技師講番這次的經歷.
佢居然無驚訝, 佢話嚟呢度的女士, 其實有部份都幾開放.
我就問佢有無幫過呢D女士推油, 佢話通常佢地會搵番男
技師幫佢地"掃".
我真係嚇親, 估唔到疫情之後,  ...
十幾年前 我喺深圳酒樓 都見到阿太畀錢啲鴨仔啦
掃……
會唔會好污糟呢 隻手指要伸入去 會唔會有細菌呢

前往最後回覆