上一頁下一頁
發新話題

大家見到女人哪種不經意的動作會令自己不自覺興奮?

收藏  |  訂閱
151  12.2k

我比較鍾意喺公司見到同事咁嘅坐姿.可以令自己產生好多幻想/行動嘅空間

附件

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:32 發表 查看引用來源

佢自己本身都鍾意依樣
因為後入可以入啲?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:39 發表 查看引用來源
我比較鍾意喺公司見到同事咁嘅坐姿.可以令自己產生好多幻想/行動嘅空間
咁性感梗係多幻想!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-5 09:39 發表 查看引用來源
因為後入可以入啲?😉
佢同我講佢最鍾意呢個姿勢,但通常呢個姿勢佢好快就會頂唔順

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:42 發表 查看引用來源

佢同我講佢最鍾意呢個姿勢,但通常呢個姿勢佢好快就會頂唔順
咁咪好易高潮!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:39 發表 查看引用來源
嘩⋯條女好正咁喎,對波波好大😍

引用:
就咁樣目測裏面應該係裝假狗

回覆 107# cc19880910 的帖子

冇得試所以唔知,但FOC我覺得可以😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 11:01 發表 查看引用來源

講開學生年代,記得中四其中一個長假期,有一個女同學單獨約我去打保齡球,嗰日佢着一件U型 T恤,成日喺我面前踎低攞保齡球,嗰陣時我仲係比較正人君子,所以淨係望咗幾眼。

去到中六嘅時候,有一個比較靚女嘅同學,同埋我同幾個同 ...
我都試過同D女同學去渡假屋玩,有個幾正嘅同學,沖完涼出黎,著住件白Tee佢烏低身,比我睇倒佢走晒光,冇戴bra,唔止成對波仔,連兩粒pink lin都比我睇晒,好正好正! 雖然好怕比佢睇倒我睇佢走光,但實在太正,我盯住佢粒的睇倒佢起返身為止😋
好似咁嘅情景...

引用:
原帖由 stustu111 於 4/1/2024 19:21 發表 查看引用來源
有啲肉,pat pat夠大就最吸引

男人有返咁上下成熟,目光就會慢慢由女人嘅外貌向下滑落去到胸口,再由胸口慢慢下降到圓渾彈滑嘅屁股度,真係大家都好有共鳴😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆