上一頁下一頁
發新話題

大家見到女人哪種不經意的動作會令自己不自覺興奮?

收藏  |  訂閱
151  12.2k

引用:
原帖由 stustu111 於 2024-1-3 20:03 發表 查看引用來源
細個去同學屋企係廁所見到啲未洗既BRA

而家去朋友屋企都會!😬

師兄睇唔少正野
引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-3 18:50 發表 查看引用來源

D學生妹著住D家居服都好誘惑架! 我見過唔少40147099

引用:
原帖由 stustu111 於 2024-1-3 20:03 發表 查看引用來源
細個去同學屋企係廁所見到啲未洗既BRA

講開學生年代,記得中四其中一個長假期,有一個女同學單獨約我去打保齡球,嗰日佢着一件U型 T恤,成日喺我面前踎低攞保齡球,嗰陣時我仲係比較正人君子,所以淨係望咗幾眼。

去到中六嘅時候,有一個比較靚女嘅同學,同埋我同幾個同學中秋出去玩,去到某一個海濱長廊嘅時候,某個時間得返我同佢,佢又踎咗喺我隔籬,嗰陣時好興啲女仔着一件白色領口好大嘅T恤,裏面係綁帶嘅bra,唔知佢特登定係點樣我有眼望落去佢後面條帶鬆咗,我望落去基本上全部嘢睇晒,當然望一兩眼就擰轉頭,一陣之後佢先詐傻同我講哎呀,乜我條帶鬆咗嘅。🤣

有時見到著貼身牛仔褲加尖頭鞋既女人,唔知點解會覺得好SEXY

好不經意引誘你
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 11:01 發表 查看引用來源

講開學生年代,記得中四其中一個長假期,有一個女同學單獨約我去打保齡球,嗰日佢着一件U型 T恤,成日喺我面前踎低攞保齡球,嗰陣時我仲係比較正人君子,所以淨係望咗幾眼。

去到中六嘅時候,有一個比較靚女嘅同學,同埋我同幾個同 ...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 11:01 發表 查看引用來源

去到中六嘅時候,有一個比較靚女嘅同學,同埋我同幾個同 ...
咁嘥料,可能可以食得!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-4 11:18 發表 查看引用來源
咁嘥料,可能可以食得!😬
嗰陣時仲係年少無知,而家諗返起第一個係可以食得。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 11:33 發表 查看引用來源

嗰陣時仲係年少無知,而家諗返起第一個係可以食得。
佢有冇請你食波餅?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-4 11:41 發表 查看引用來源
佢有冇請你食波餅?😉
兩個都冇

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 12:13 發表 查看引用來源

兩個都冇
咁邊個大波啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆