上一頁下一頁
發新話題

大家見到女人哪種不經意的動作會令自己不自覺興奮?

收藏  |  訂閱
151  12.3k

引用:
原帖由 stustu111 於 4/1/2024 11:02 發表 查看引用來源
有時見到著貼身牛仔褲加尖頭鞋既女人,唔知點解會覺得好SEXY
阿星以前有個鬼佬同事,對騎馬嘅馬靴情有獨鍾,話騎喺馬上面嘅女人隨住馬蹄一踏一踏上下有序咁上上落落非常之性感,每次同阿星行出街食晏一見到啲鬼妹著啲及膝靴或者更高筒嘅靴配襯超短迷你裙就會忍唔住同阿星話:"Oh! Fxxk me boots!"😬

鬼妹夠高小腿夠長著靴確實好正。
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 12:39 發表 查看引用來源

阿星以前有個鬼佬同事,對騎馬嘅馬靴情有獨鍾,話騎喺馬上面嘅女人隨住馬蹄一踏一踏上下有序咁上上落落非常之性感,每次同阿星行出街食晏一見到啲鬼妹著啲及膝靴或者更高筒嘅靴配襯超短迷你裙就會忍唔住同阿星話:"Oh! Fxx ...

引用:
原帖由 stustu111 於 4/1/2024 12:51 發表 查看引用來源
鬼妹夠高小腿夠長著靴確實好正。

呢個係size 14, 喺香港會俾人叫肥妹,因爲香港女仔大概只係size 6 - 8左右,去到size 10已經俾人話肥。但係英國其實有好多呢個呎碼嘅女仔,反而啲瘦嘅女仔就冇咁受歡迎😬

呢啲身形係英國叫FIT啦
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 13:06 發表 查看引用來源

呢個係size 14,40147124喺香港會俾人叫肥妹,因爲香港女仔大概只係size 6 - 8左右,去到size 10已經俾人話肥。但係英國其實有好多呢個呎碼嘅女仔,反而啲瘦嘅女仔就冇咁受歡迎😬40147125 ...

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 13:06 發表 查看引用來源

呢個係size 14,40147124喺香港會俾人叫肥妹,因爲香港女仔大概只係size 6 - 8左右,去到size 10已經俾人話肥。但係英國其實有好多呢個呎碼嘅女仔,反而啲瘦嘅女仔就冇咁受歡迎😬40147125 ...
又唔係肥嘅,高頭大馬啫,身形比例ok咪得囉!Shirley Shum都比人話大份啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-4 12:21 發表 查看引用來源
咁邊個大波啲?
第一個皮膚比較黑AA cup
第二個皮膚白裏透紅,B cup

引用:

如果用呢張圖為準,我老婆應該係介乎UK8至10之間,但對波嘅比例會大啲(36e)

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 14:24 發表 查看引用來源

第一個皮膚比較黑AA cup
第二個皮膚白裏透紅,B cup
咁第二個正好多!而家仲有冇聯絡?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-4 14:38 發表 查看引用來源
咁第二個正好多!而家仲有冇聯絡?
冇啦,佢結埋婚生埋小朋友囉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 14:42 發表 查看引用來源

冇啦,佢結埋婚生埋小朋友囉
咁可惜呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆