上一頁下一頁
發新話題

大家見到女人哪種不經意的動作會令自己不自覺興奮?

收藏  |  訂閱
151  12.2k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 10:15 發表 查看引用來源
冇得試所以唔知,但FOC我覺得可以😂😂
咁正梗係可以啦!個樣掂唔掂?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-5 10:16 發表 查看引用來源

我都試過同D女同學去渡假屋玩,有個幾正嘅同學,沖完涼出黎,著住件白Tee佢烏低身,比我睇倒佢走晒光,冇戴bra,唔止成對波仔,連兩粒pink lin都比我睇晒,好正好正! 雖然好怕比佢睇倒我睇佢走光,但實在太正,我盯住佢粒的睇倒佢起返身 ...
咁正又好難唔睇嘅,尤其是自己識嘅人!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-5 10:16 發表 查看引用來源

男人有返咁上下成熟,目光就會慢慢由女人嘅外貌向下滑落去到胸口,再由胸口慢慢下降到圓渾彈滑嘅屁股度,真係大家都好有共鳴😬
呢個同意!😬

咁即係你老婆夠晒吸引囉,你就幸福死啦
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:29 發表 查看引用來源

你咁似形容緊我老婆🤣

呢啲同事不可多得,每間公司一定要有幾個去提升生產力
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:39 發表 查看引用來源
我比較鍾意喺公司見到同事咁嘅坐姿.可以令自己產生好多幻想/行動嘅空間

通常大pat pat都喜歡後入,師兄有無同感?
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:42 發表 查看引用來源

佢同我講佢最鍾意呢個姿勢,但通常呢個姿勢佢好快就會頂唔順

識睇梗係睇PAT PAT
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-5 10:16 發表 查看引用來源

男人有返咁上下成熟,目光就會慢慢由女人嘅外貌向下滑落去到胸口,再由胸口慢慢下降到圓渾彈滑嘅屁股度,真係大家都好有共鳴😬

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-1-5 10:16 發表 查看引用來源

我都試過同D女同學去渡假屋玩,有個幾正嘅同學,沖完涼出黎,著住件白Tee佢烏低身,比我睇倒佢走晒光,冇戴bra,唔止成對波仔,連兩粒pink lin都比我睇晒,好正好正! 雖然好怕比佢睇倒我睇佢走光,但實在太正,我盯住佢粒的睇倒佢起返身 ...
呢d情景以前睇唔少,班女同學個個玩得埋,間唔中食下波餅不知幾爽

引用:
原帖由 li2008 於 2024-1-5 10:35 發表 查看引用來源
呢d情景以前睇唔少,班女同學個個玩得埋,間唔中食下波餅不知幾爽
咁爽呀!有冇試過打友誼波?😉

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-3 19:56 發表 查看引用來源
會即刻搵機會借個廁所睇吓佢哋內衣係咩樣嘅😂
去女友同學屋企,實會有機會見倒佢地D内衣,如果系靚女先至有興趣睇...😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆