大家見到女人哪種不經意的動作會令自己不自覺興奮?

收藏  |  訂閱
17  12.3k

鬼妹夠高小腿夠長著靴確實好正。
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 12:39 發表 查看引用來源

阿星以前有個鬼佬同事,對騎馬嘅馬靴情有獨鍾,話騎喺馬上面嘅女人隨住馬蹄一踏一踏上下有序咁上上落落非常之性感,每次同阿星行出街食晏一見到啲鬼妹著啲及膝靴或者更高筒嘅靴配襯超短迷你裙就會忍唔住同阿星話:"Oh! Fxx ...

呢啲身形係英國叫FIT啦
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 13:06 發表 查看引用來源

呢個係size 14,40147124喺香港會俾人叫肥妹,因爲香港女仔大概只係size 6 - 8左右,去到size 10已經俾人話肥。但係英國其實有好多呢個呎碼嘅女仔,反而啲瘦嘅女仔就冇咁受歡迎😬40147125 ...

如果著住A字連身裙少少低胸一定勁多人撩
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-4 17:31 發表 查看引用來源

怪唔得知我老婆成日同我講啲鬼仔撩佢

有啲肉,pat pat夠大就最吸引
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-4 19:10 發表 查看引用來源

好難講喎,各花入各眼,有人中意有肉,又有人中意纖瘦嘅😬

咁即係你老婆夠晒吸引囉,你就幸福死啦
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:29 發表 查看引用來源

你咁似形容緊我老婆🤣

呢啲同事不可多得,每間公司一定要有幾個去提升生產力
引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-5 09:39 發表 查看引用來源
我比較鍾意喺公司見到同事咁嘅坐姿.可以令自己產生好多幻想/行動嘅空間

通常大pat pat都喜歡後入,師兄有無同感?
引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-5 09:42 發表 查看引用來源

佢同我講佢最鍾意呢個姿勢,但通常呢個姿勢佢好快就會頂唔順

識睇梗係睇PAT PAT
引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-5 10:16 發表 查看引用來源

男人有返咁上下成熟,目光就會慢慢由女人嘅外貌向下滑落去到胸口,再由胸口慢慢下降到圓渾彈滑嘅屁股度,真係大家都好有共鳴😬

前往最後回覆