上一頁下一頁
發新話題

第一次分享老婆

收藏  |  訂閱
88  18.3k

第一次分享老婆

老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。

回覆 1# ifish001 的帖子

亞嫂個蘿柚幾好肉地😀

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源
老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。

4014 ...
佢平時係咪好強勢?叫佢跪喺度含,含硬之後狗仔乞求肉棒插入!

回覆 1# ifish001 的帖子

我支持師兄用狗仔式大力地屌

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源

4014 ...
先搵個手扣將呀嫂雙手反綁,
再撕開佢嘅襪褲,慢慢屌。。。

回覆 2# wwnick 的帖子

我好鐘意佢個籮。size 啱啱好。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:33 發表 查看引用來源
我好鐘意佢個籮。size 啱啱好。
亞嫂身形好fit,應該幾好砌!

回覆 3# licklickson 的帖子

唔算好強勢,不過係會令人對佢做你嘅提議。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:36 發表 查看引用來源
唔算好強勢,不過係會令人對佢做你嘅提議。
咁佢會唔會配合?😉

回覆 4# wwnick 的帖子

老婆都好支持我咁樣做!哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆