上一頁下一頁
發新話題

第一次分享老婆

收藏  |  訂閱
88  18.3k

回覆 38# licklickson 的帖子

無錯。我好鐘意玩腳。

回覆 39# tiger115 的帖子

啱啱問完老婆,佢話你哋餵佢唔飽,所以成日事後要搵我同佢埋尾喎。

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 16:36 發表 查看引用來源
啱啱問完老婆,佢話你哋餵佢唔飽,所以成日事後要搵我同佢埋尾喎。
呀嫂話佢唔飽,我預多兩支震棒,
塞滿呀嫂可以震到佢反白眼添。。。

搵多兩碌
總共3碌
慢慢玩成晚

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源
老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。

4014 ...
好誘惑

引用:
原帖由 ifish001 於 2024-1-5 15:19 發表 查看引用來源
老婆允許我上傳呢張相。我好鐘意呢一身打扮。佢本身比較cool, 再加上呢個做型,真係好有征服感。相片無露點,唔係太高清。只係純粹分亨吓我覺得好性感嘅老婆,比陌生人精神上污辱一番。請留言你哋想點樣處置我老婆。

4014 ...
唔只想精神上污辱佢,要用我條粗硬大龜頭陽具好好調教佢,三個窿都要屌齊先算合格,仲要俾我由頭奶到落腳趾。

引用:
原帖由 sinar45 於 2024-1-6 00:39 發表 查看引用來源

好誘惑
多謝讚贘!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-6 01:38 發表 查看引用來源

唔只想精神上污辱佢,要用我條粗硬大龜頭陽具好好調教佢,三個窿都要屌齊先算合格,仲要俾我由頭奶到落腳趾。
正!諗起個場景都扯爆!

引用:

4014 ...
呢種魚網絲襪好正

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-6 03:52 發表 查看引用來源
呢種魚網絲襪好正
多謝讚贘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆